Здравейте от 1 месец чета секция за телевизори и реших да се регистрирам за да попитам: Искам да си взема телевизор, защото се нанесох в мой апартамент и сега нямам телевизор.Миналата година взех на наще докато живеех там Panasonis as650 42" от, който те са много доволни.Сега аз след доста търсене се спрях на два модела до 1300, защото токова бюджет.Единя телевизор е PHILIPS 40PFH6550 3D LED другият SONY KDL-43W756C LED да кажа първо не ми трябва 3D няма да го гледам, не ми трябва и 4k, заради това, че няма достатачно source на такива матеряли.Какво повече можете да ми кажете за двата модела и двата ли са със 100Hz панел имат ли някакви проблеми с четене на филми субтитри и тн. имам HD медия router искам и от него да stream-вам към телевизора.Телевизора ще се гледа на 2.60-2.70см зад телевизора има стена на 40 см от двете страни и отгоре над телевизора няма да има нищо - това го казвам
заради ambilight-a na philips.Блазни ме Sony-то заради това, че дават в момента към телевизора и Sony HT-CT80 Soundbar.Другото до 1300лв, което има е SONY KDL-43W805C 3D LED за него вече не знам какви са разликите.Какво може да ме посаветвате да си взема.