Резултати от 1 до 7 от общо 7

Избор между два андроид телевизора до 1300лв Philips vs Sony

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2015

Избор между два андроид телевизора до 1300лв Philips vs Sony

Здравейте от 1 месец чета секция за телевизори и реших да се регистрирам за да попитам: Искам да си взема телевизор, защото се нанесох в мой апартамент и сега нямам телевизор.Миналата година взех на наще докато живеех там Panasonis as650 42" от, който те са много доволни.Сега аз след доста търсене се спрях на два модела до 1300, защото токова бюджет.Единя телевизор е PHILIPS 40PFH6550 3D LED другият SONY KDL-43W756C LED да кажа първо не ми трябва 3D няма да го гледам, не ми трябва и 4k, заради това, че няма достатачно source на такива матеряли.Какво повече можете да ми кажете за двата модела и двата ли са със 100Hz панел имат ли някакви проблеми с четене на филми субтитри и тн. имам HD медия router искам и от него да stream-вам към телевизора.Телевизора ще се гледа на 2.60-2.70см зад телевизора има стена на 40 см от двете страни и отгоре над телевизора няма да има нищо - това го казвам
    заради ambilight-a na philips.Блазни ме Sony-то заради това, че дават в момента към телевизора и Sony HT-CT80 Soundbar.Другото до 1300лв, което има е SONY KDL-43W805C 3D LED за него вече не знам какви са разликите.Какво може да ме посаветвате да си взема.

2.  

3. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Отговор: Избор между два андроид телевизора до 1300лв Philips vs Sony

Ако имаш повечко място :О) http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15460

4. Тук е от
    Dec 2015

Цитат Първоначално публикувано от bagerista9 Виж публикацията
    Ако имаш повечко място :О) http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15460
    Какви са ти аргументите срещу телевизорите, който аз съм дал и защо да предпочета тоя ?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от disciple Виж публикацията
    Здравейте от 1 месец чета секция за телевизори и реших да се регистрирам за да попитам: Искам да си взема телевизор, защото се нанесох в мой апартамент и сега нямам телевизор.Миналата година взех на наще докато живеех там Panasonis as650 42" от, който те са много доволни.Сега аз след доста търсене се спрях на два модела до 1300, защото токова бюджет.Единя телевизор е PHILIPS 40PFH6550 3D LED другият SONY KDL-43W756C LED да кажа първо не ми трябва 3D няма да го гледам, не ми трябва и 4k, заради това, че няма достатачно source на такива матеряли.Какво повече можете да ми кажете за двата модела и двата ли са със 100Hz панел имат ли някакви проблеми с четене на филми субтитри и тн. имам HD медия router искам и от него да stream-вам към телевизора.Телевизора ще се гледа на 2.60-2.70см зад телевизора има стена на 40 см от двете страни и отгоре над телевизора няма да има нищо - това го казвам
    заради ambilight-a na philips.Блазни ме Sony-то заради това, че дават в момента към телевизора и Sony HT-CT80 Soundbar.Другото до 1300лв, което има е SONY KDL-43W805C 3D LED за него вече не знам какви са разликите.Какво може да ме посаветвате да си взема.
    Трите модела са 100Hz (PFH6550, W756C, W805C), но според има видима лека разлика в картината в полза на W805C.
    Моделите са на Андроид, като понякога има проблем при работа с някои приложения - забиват и ТВ трябва да се рестартира.

6. Тук е от
    Dec 2015

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Трите модела са 100Hz (PFH6550, W756C, W805C), но според има видима лека разлика в картината в полза на W805C.
    Моделите са на Андроид, като понякога има проблем при работа с някои приложения - забиват и ТВ трябва да се рестартира.
    Благодаря за отговора отеделих още малко пари след като видях, че 43" няма да ми е достатачно като големина какво ще кажеш за SONY KDL-50W805C 3D LED и SONY KDL-50W809C 3D LED втория е със 30лв разлика тея 200hz Motionflow при 809C едва ли са забележими ?.Има ли много impute lag, защото има Wii на приятелката ми и xbox360.

7. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

аргументите са ми бюджета и големината,но гледам си размислил

8.  

9. Тук е от
    Dec 2015

Просто видях как изглежда 43" на мястото на, което искам да е телевизора и не съм много доволен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор между два телевизора
    От chorlav във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 28-10-14, 10:48
  2. Избор между три телевизора.
    От s_l_a_d_u_r_ във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-13, 19:27
  3. Избор между два телевизора
    От vini_71 във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 05-10-12, 21:52
  4. Отговори: 11
    Последно: 02-05-12, 09:09
  5. Избор между 3 телевизора..
    От James87 във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 01-02-12, 00:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе