Отговор: Избор на ТВ 48-50"
В голямата тема за избор на тв същите критерии и съответните предложения са обсъждани многократно скоро. Моделите за тази година все още не са излезнали или ако има такива, все още няма достатъчно впечатления, тестове и т.н. Разгледай темата, мисля, че ще те насочи в избора.
За да не съм офф - Sony W8XX
Цитат:
Първоначално публикувано от
gurcayy
В голямата тема за избор на тв същите критерии и съответните предложения са обсъждани многократно скоро. Моделите за тази година все още не са излезнали или ако има такива, все още няма достатъчно впечатления, тестове и т.н. Разгледай темата, мисля, че ще те насочи в избора.
За да не съм офф - Sony W8XX
Нямаме време да чакаме новите модели :) Днес вниманието ни хваха Samsung UE55JU6800 и Samsung UE55JU6510. Единственото,което ме притеснява е 60hz. Дали според Вас е реален проблем( не гледам спортове, но играя малко на Хбокс от време на време)?
Тествахте ли ги?
Цитат:
sandista
Нямаме време да чакаме новите модели :) Днес вниманието ни хваха Samsung UE55JU6800 и Samsung UE55JU6510. Единственото,което ме притеснява е 60hz. Дали според Вас е реален проблем( не гледам спортове, но играя малко на Хбокс от време на време)?
Виж този - IPS или този - VA. Не знам какво разбираш под добър ъгъл на виждане, но не очаквай такъв от VA матрица, както и добър нативен контраст от IPS. Избери кое ти е приоритет.
Още варианти: този - IPS, този - VA.
При такъв диагонал 100 Hz са задължителни, за да не псувате, когато гледате бързи сцени. Бързи сцени има не само в спортните предавания.
Напълно съм съгласен! Жената каза,че избрания от мен UE48JU7000T й малее. Дилемата става още по-голяма :)
От колко метра ще го гледате?
3м са до дивана :)
п.с. Панасоника го гледах днес.. Нямам нужния речник навярно да го обесня правилно,но малко замазани ми се видяха цветовете и контурите на картината (не бяха ясни като на Самсунга).
Ами, то е въпрос на възприятие, настройки, тип матрица, процесинг и прочие. Пускаш един и същ материал с динамика и тъмни фонове на режим Кино и сравняваш в "полеви условия". Може да си поиграеш с подобрителите на картината, но не прекалявай. Важно е да гледаш за цвета на кожата на хората. Да не е бозав или изпечен.
Понеже 48 ви малее. Sony 55w80* и ако ти се дават повече пари 55s/x850*
От LG 55uf85** не са лоши
От Samsung бих гледал от 7ма серия нагоре.
Самсунзите които спомена за мене не са добри...
Цитат:
Сидеров
Понеже 48 ви малее. Sony 55w80* и ако ти се дават повече пари 55s/x850*
От LG 55uf85** не са лоши
От Samsung бих гледал от 7ма серия нагоре.
Самсунзите които спомена за мене не са добри...
SAMSUNG UE-48JU7500 Ultra HD 3D LED е с много добри ревюта и за сега май остава той (дори да е с по-малък екран). Чакам да видя каква цена ще ми даде един познат :)
Цитат:
sandista
SAMSUNG UE-48JU7500 Ultra HD 3D LED е с много добри ревюта и за сега май остава той (дори да е с по-малък екран). Чакам да видя каква цена ще ми даде един познат :)
След като вече имаш един тв с АндроидТВ, не пренебрегвай и предложението за 55Х8505С на Сони. Вярно, по-скъп е, но не купуваш тв всеки месец. Най-малкото менюто ще ти е познато, а и смарт възможностите са по-големи (тв ще получи ъпгрейд до АндроидТВ 6.0).