Избор на телевизор 800 до 1000 лв
3 години имах телевизор тошиба 40l7335dg и при преместване се пукна някъде вътре матрицата и дава размазана картина и казаха в сервиз к и к че 1000 лв е поправката по добре нов ако някой знае дали може да се оправи евтино да пише. И така сега търся нов телевизор искам да се възползвам от намаленията в техномаркет около 40 инча хубава картина половината време ше се гледа нормална тв другото време фул хд видео филми концерти и игри задължително да има аудио изход 3.5 ММ за стерео системата ми на сони и хдми и уифи първо се спрях на тошиба 50l7335 като моя 1100 лв е други модели които гледах са сони 40kdlwd650baep,w705b,w705c,r550,r540,w828b също така гледах lg следните модели lf632v,uf671v,uf695v,lb630 и на самсунг ми предлагат ju6440 и така моля за помощ не мога да избера марката кои от тези модели с намаление е най хубав проблема е че нямам повече от 1000 лв най много ми хареса картината на лг uf671v 695v и сонитата. също така аз 3д вече не гледам тъпо е не мога да преценя тва 4к прави ли картината по хубава или я влошава примерно на фул хд клип ше помогне ли 4к
Отговор: Избор на телевизор 800 до 1000 лв
Правописът ти е покъртителен!
Скъп ли ти е Sony 43W755/6 -1099лв.?
пиша от телефон компа е временно на ремонт изкривен процесор и5 даже не знам къде са знаците ... И да май ми е много имам точно 1000 лв нямам възможност да взема допълнително пари а онлайн промоциите свършват утре
Samsung 40JU6440. Причината не е 4K. Според мен от тези модели е най-приличен.
в нета гледах и ми хареса щях да си го взема веднага 800 лв сони 42w828b обаче навсякъде го няма стар модел било и се изчерпали проблема ми е че съм много нерешителен и не знам какво да избера тошибата дето я имам съм и свикнал има бавно меню ама е удобна и изпитвам носталгия и се чудя дали тези сони самсунг лг са по добри на място в магазина ми харесаха цветовете на лг 40 uf671v обаче там не може да се прецени те пускат различни настройки и сигнали а и 4к не знам дали ми трябва тъй като никога нема да гледам 4к само фул хд харесах си и сони r540 обаче няма изход за слушалки
Запиши си нещо с динамични сцени на флашка и тествай в някой магазин на режим Кино. И вземи това, което на теб ти харесва. Нашите мнения ги даваме на база някакъв опит, но са си субективни. В крайна сметка, ти ще го гледаш телевизора...
И от какъв зор ще свързваш звуковата си система през изхода за слушалки?
Въобще, някой ползва ли го тоя изход.
това 4к може ли да създаде проблем при гледане на обикновено видео тост изкуствено увеличаване на пикселите а също така да питам този самсунг 6440 колко истински херца е дали е 50 или 100 аз гледах симсон 6440 6400 и други обаче ми изглеждаха тъмни тези ел джи като че ли имаха по живи цветове може да не са им направили настройките на самсунг и сони има хубава картина но и те малко тъмни се виждат аз ходих много пъти гледах и не мога да реша нищо ако имах 1100 щях сигурно да си взема тишината 50l7335 щото поне знам как работи
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
Momchil
Аз си го ползвам свързвам стерео уредбата сони ecl77bt с кабел с 2 мъжки накрайника в женските аудио ин изхода нямам други кабели системата е малко особена и има само аудио инпут и блутут и само с тоя кабел знам как да си я свържа с порта за слушалки и колони на компа и на тв
Цитат:
Momchil
Явно се ползва, защото на някои телевизори е с двойно предназначение - обозначен освен за слушалки и като аналогов изход.
Цялата работа е, че човека се е поомотал в обясненията, че звуковата му уредба е с 3.5 вход и той си мисли, че това е само стандарт за слушалки.
Разгледах му системата, тя е с такъв вход.
Цитат:
x33mmm
това 4к може ли да създаде проблем при гледане на обикновено видео тост изкуствено увеличаване на пикселите
а също така да питам този самсунг JU6440 колко истински херца е дали е 50 или 100
1, При този малък диагонал - Не.
2, 50Hz
Добре а я кажете нещо за моделите на лг кои са най добри за парите си примерно тези uf671v ,lf632v,uf 690 как са с какво тоя самсун е по добър примерно и кбй тв ше седи по добре ако га свържа с хдми към компа примерно аз имам видео карта АМД 7950 поддържа май до 2560 1600 резолюция монитора ми е 1920 1200 а това 4к е 3840 2160 ще има ли някакъв проблем и как ще се вижда на ултра хд
Га хвана сопата, ша видиш кой теуевизур сЕдИ добре.
В книжката с инструкциите на всеки модели има списък с поддържаните резолюции и честота на опресняване. Настройваш компа на една от тях която ти искаш..
Резолюция различна от тези описани в списъка, няма да бъде разпозната от телевизора и ще показва черен екран.
| WCG | QD | | | WCG | | | | | |
| | X | X | | | | | | |
| X | X | X | X | X | X | X | X | X | X |
| | X | | | | | | | X |
| X | X | X (1.0) | X | X | X | X | X | X | X |
| X | X | X | X | X | X | | | | |
| X | X | X | X | X | X | X | X | X | |
| X | | | | | | | | | |
| X | X | | X | X | X | X | X | | |
| | | | | |
| | | | | |
| | X | X | | X |
| X | X | | | | |
| X | X | X | | | |
| | | | | |
| | | | | |
| X | | | | | |
| X | X | Ready | | | |
от това дет си дал нищо не се разбира ама карай...ни знам кво е диминг ни знам Туин тунер ни уебс...