Отговор: Помощ за избор на 55" TV за около 2000лв.
Така, направих си регистрация в Зора и съм на 2 клика от поръчката на kd55x8505c, четирима казвате заслужава си, няма мнения против, та мисля да съм съгласен :) Все пак последно за всеки случай - като за нова цена от 2500лв. това ли е най-добрият избор? Че до сега го сравнявах само с моделите под 2000..
Иначе все повече ми харесва идеята, направо ме обърнахте на 180 градуса спрямо 4к, гледам пише RMF-TX100E в комплекта - то май само това дистанционно е над 100лв. и едва ли го има в 805C. Triluminos display няма да има време да го проучвам, предполагам е плюс и го няма във fullHD моделите?
Благодаря още веднъж и моля за последни мнения ако има да не го изтърва пък вярно накрая :)
Това е най-добрия избор, да. Другият избор след него ти го посочих.
Ок, решено е, много съм му навит вече :D Само ми се прииска да е сребрист по фън шуй съображения, та може и да е този, а не от Зора, но това си е мой проблем да избирам.
Много благодаря за съветите.
Взимай го. Черната рамка е по-готина.:)
Тука има нещо съмнително... това са близо 700 лв. надолу + това получаваш 500ГБ хард. На 1-вите 2 снимки е черния модел, а на 5-тата мисля, че изобщо не е този модел ТВ. Като цяло обявата ми изглежда доста фалшива.
Офертата направо е твърде добра за да е истина, но пък и сайта не изглежда еднодневка или частна обява на измамник в olx. Аз като намерих в друг сайт същите цени като уж промоциите в зората и реших да се огледам още някой и друг ден едва ли не точно в очакване на подобна топ оферта :D Само дето имам твърде много работа в момента да ги проучвам, някой да е пазарувал от там случайно???
Този сайт е раздел на laptop.bg, така че няма повод за тревоги.
Посоченият модел е изчерпан, но е наличен този: Sony KD-55X8505C
Аз си поръчах в петък този модел.И днес уж всичко точно щяха да ми го пратят и ми звънаха ,че тази бройка бил ударен телевизора и не можели да изпълнят поръчката.Бесен съм :(
Е, не се ядосвай. Ще ти доставят друга бройка. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Momchil
Този сайт е раздел на laptop.bg, така че няма повод за тревоги.
Посоченият модел е изчерпан, но е наличен този:
Sony KD-55X8505C
Аз говорих по телефона в 4 без 10 някъде и ми казаха ,че нямало х8505с пък ти в 4 си публикувал ,че има наличност.Тука нещо ми намирисва!
Ако смяташ, че имам някаква връзка с магазина, в грешка си.
А иначе можеш да погледнеш новия модел, който като спецификации е общо взето същия, само че извит: SONY KD-55S8005C
- - - - - - - - - -
Поправка, не е нов модел, но е читав.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Momchil
Ако смяташ, че имам някаква връзка с магазина, в грешка си.
А иначе можеш да погледнеш новия модел, който като спецификации е общо взето същия, само че извит:
SONY KD-55S8005C - - - - - - - - - -
Поправка, не е нов модел, но е читав.
Не съм казал,че имаш връзка с магазина.Нещо не ми се вързва тези техни игри.Взех да се съмнявам ,че правят реални промоции.
То май се правят промоции на снимки ;) (като едни други наскоро) - само влизания и кликове да има , щото една друга цена не им е "промоционална" , даже има други яко в небесата ;)
Или промоцията от преди месец някъде Samsung 55JU7000 | Ele.bg - Телевизори и електроника цена къртач :D
Бях я видял вече изчерпана наличност.Казах си който намеря по-евтин Самсунг 55ju7000 или Сони Х8505с ще го взема но още съм без телевизор :D