Здравейте,
не съм в час с детайлите при TV моделите които разграничават добрият от лошият избор, та моля за съвет - кои модел(и) са така да се каже бестселър или най-добро съотношение цена/качество при 55 инчовите в момента? От това което прочетох мисля че fullHD е за предпочитане пред 4к все още, малко клоня към Sony заради андроида (свикнал съм му с телефоните и го харесвам), а и като цяло гледам е препоръчвана марка, но твърдо не робувам на имена - купувам каквото е добро/изгодно.
Бюджета е ориентировъчно 2000лв, ако си заслужава мога и още да дам, но приключвам обзавеждането на цял апартамент, та разходите се понатрупаха и не ми се минава с много тази цифра ако може. Телевизия НЕ гледам, филми от компютъра от време на време, музикален канал или нещо друго за фон понякога и да ми краси стената срещу дивана ми трябва.
За съжаление не виждам съществени великденски намаления по големите вериги или не знам къде да търся, но покупката трябва да я отметна в следващите 1-2 седмици по възможност, макар че ако се очаква момент с по-добри предложения може да поизчакам?
Моля за предложения, ако може не просто линк а и половин изречение мнение за модела ЗАЩО да го купиме.
Благодаря