Добър ден на всички.
може ви е писнало от подобни теми но това е мястото, където винаги съм получавал компетентно мнение, за което отново ви благодаря.
Та......гледам "половината небе" ( от 1w до 42е ) със 1,90 парабула и dreambox сателитна телевизия. Два плеъра за FullHD, 3d и 4к файлове на Dune. ТВ ще се ползва по предназначение, гледане на ТВ и много спорт:-). Не е проблем да бъде включена и качествна цифрова кабелна телевизия при необходимост. Много рядко сина ми ще пуска някоя игрица от външна конзола. Държа предимно на качествено изображение. Разстояние, около 4 метра. Иска ми се да е минимум 55 инча. Не робувам на марки но избягвам продукити на Филипс (без да обиждам собственици на техни продукти). 3Д не е задължително но е опция. Помещение е свтло, но с опция за затъмняване при силна дневна светлина.
Бюджета като таван е 3000 лв.
Ще ви помоля за адекватни предложения на нашия пазар и ще ви бъда много благодарен за вашето компетентно и аргументирано мнение.
Поздрави.
П.С. Ако бюджета не достига за качествен 55 инча ТВ съм склонен да направя компромист с размера но не и с качеството. Мога да прочета и мнениа за ТВ с по-малък от посочените 55 инча но не по-малко от 50:-)