Отговор: Приложения за SONY Android TV
Цитат:
Първоначално публикувано от
profusion
Мувиана тръгна. А какви прложения други ползвате за гледане на торенти със субтитри (не от бг тракъри)? (без Коди че имам непоносимост :)
Пробвах едно Tea TV добре е ама сигурно знаете по-хубави :)
ТЕРАРИУМ,СТРЕМИО,ПОП КОРН+morpheus.
Цитат:
profusion
Мувиана тръгна. А какви прложения други ползвате за гледане на торенти със субтитри (не от бг тракъри)? (без Коди че имам непоносимост :)
От КODI по добро няма за момента като разнообразие от добавки включително и добавки за 4к филми които са на едно място.
Разчети се из нета направи си настройките и сам ще се убедиш след това.
Цитат:
profusion
В нета на KINOHD.WS с АЦЕ СТРЕАМ може да гледаш 4к филми+MX плеар или друг за субтитрите.Виж и Форк плеар,по добре е от Мувиан.
Цитат:
gogogogov
В нета на KINOHD.WS с АЦЕ СТРЕАМ може да гледаш 4к филми+MX плеар или друг за субтитрите.Виж и Форк плеар,по добре е от Мувиан.
Тоя метод нали го изпробвах преди известно време и не ставаше.
4К Филми с субтитри без проблеми само през КОDI съм подкарал, освен през флашки и дискове.
Терариума нали спря да работи, да не би да има работеща версия? И в Movian Рутракер работи ли ви? Въвеждам име и парола , колелцето се върти и до там.
Пробвах, и при мен не работи RuTracker.
Цитат:
podredko
Добавката RUTOR на Movian е добра.
Работи, ама тези сладури всичко дублират, мамамустара.
А аз се чудя как всичкото руснак си ползва стоковия плеар и не мрънка за субтитри. :)
Цитат:
Karata
Пробвах, и при мен не работи RuTracker.
Работи, ама тези сладури всичко дублират, мамамустара.
Почти винаги има отделен аудиопоток с оригиналното аудио, който може да се избере от настройките по време на възпроизвеждане.
RUTOR е различно от RuTracker (за него се изисква регистрация).
Обаче това RUTOR е готино,наистина повечето филми си имат оригинален аудиопоток на английски,плъгините за субтитри търсят субтитри на български,в тракера има много филми със супер качество(погледах Outlaw King на 4k петнадесетина минути,върви си).Всичко е супер,благодаря на podredko за идеята:thumbup
П.П.Обаче верно руснаците са железни,ние тук едвам субтитри имаме,а те даже с дублаж,евала..
Да, за RUTOR имах предвид за дублажа. Баси... три филма пробвах, и трите само с един звук... Еи сега пак ще я сложа :)
То като гледам един филм го има в 7-8 варианта, все има един от тях и с английско аудио. :thumbup
Ау RUTOR е много добре, дано да фикснат и рутракера.
Тъкмо догледах Outlaw King от RUTOR, добро филмче. Обаче не стана на 4к,по едно време взе да насича и минах на 720p, пак става. Интересно скорост ли не ми достигна, що ли.
Има ли други добри руски приложения например с руски ТВ канали и т.н