Отговор: Приложения за SONY Android TV
Цитат:
Първоначално публикувано от
eleena
Ами при мен прекъсва от време на време, което досадно, като прибавиш и рекламата през 5 м.- не става
То винаги е така някоя година безплатно докато свикнеш и после такси, сега 2 лева след някой месец 5 лева и така...
Аз съм го инсталирал за всеки случай ако нещо спре телевизията на А1 да може да се догледа някое предаване макар и с прекъсването на 5 мин
с подсещането за абониране.
Аз го използвах само за HBO от време на време, така че няма да ми липсва много.
И на мен хич няма да ми липсва ако ще да го спрът изцяло, но сигурно няма да го направят за да могат да набират абонати с подсещането на 5 мин
Интересно като гледам през DA Player в картина-допълнителни настройки-видео опции ми са активни HDR режим и цветно пространство, които иначе не са активни.
Читаво приложение за гледане на GooglePhotos?
Намерих едно PhotoGuru Media Player , но дизайна е като от края на миналият век :)
Приложението Movian отскоро инсталирах - достъп до почти всички торенти в зелка-замунда, арена.бг, рутракер и т.н.(без категориите за еротика+18), но в раздел музика мога да просвирвам само mp3, flac формат файлове не можах да си пусна? Не разбрах как могат ръчно да му се инсталират допълнителни плъгини на Movian - пише архива с плъгина да се запише на USB и да се "play" с Movian обаче как става на практика това "play" с Movian?
В DAplayer май всички бг канали са само SD качество?
Рутракер върви ли ти в момента,аз имам регистрация,но не ми я приема плъгина,същото е и със замунда,вървят аренабг и рутор,поне при мен.С Да плеара ,снощи стана проблем,тъкмо гледах втория епизод на Касъл рок и стрийма изчезна,с всички канали бе така,аз съм се абонирал,но до 29 имам пробен период,мога да се откажа ако искам.Ще видим,ако стрийма е стабилен ще плащам.Иначе по какво съдиш че каналите са с СД качество?
Пише си на логото на каналите примерно BTV HD и т.н.
При Da Player е само BTV това им е SD версията.
Няма значение това, иначе за 2лв. си заслужава отвсякъде.
Цитат:
felipe
Рутракер върви ли ти в момента,аз имам регистрация,но не ми я приема плъгина,същото е и със замунда,вървят аренабг и рутор,поне при мен.С Да плеара ,снощи стана проблем,тъкмо гледах втория епизод на Касъл рок и стрийма изчезна,с всички канали бе така,аз съм се абонирал,но до 29 имам пробен период,мога да се откажа ако искам.Ще видим,ако стрийма е стабилен ще плащам.Иначе по какво съдиш че каналите са с СД качество?
На форк плеар вървят и рутор и рутракер и фул хд телевизии,за спорт и др..Мовиан не сэм го пускал отдавна и не знам какво работи.Хубава добавка е KINOTOR.На да плеар качествато е лошо. За тв не става.
Да, объркал съм - и при мен рутракер не работи през Movian, но замунда и арена работят.
Форк плеар още не съм настройвал.
По нагоре съм писал,като гледам телевизия от оператора подменюто видео опции не ми е активно, а вътре е HDR режима, това означава ли че нямам HDR в програмите на оператора. Гледам тези опции са активни само при видео от приложения.
Здравейте,
от скоро гледам филми чрез приложението movian, снощи ми излезе следното съобщение:
Ако желаете да ползвате subsBG добавката/плъгин след 30 ноември 2018
е нужно да получите регистрационен код.
При вас така ли е ? Другата добавка мисля, че беше на opensubs, вие коя ползвате ?
Хм, аз последно събота го ползвах този плъгин и нямаше такова нещо, ама някаква гадост ще е пак. Ако науча нещо ще пиша.
Мисля, че не е от addon, а от самия Movian съобщение. При мен излезе сходно, но не беше свързано със subsBG, а препращаше към deanbg.com.
Цитат:
Karata
Мисля, че не е от addon, а от самия Movian съобщение. При мен излезе сходно, но не беше свързано със subsBG, а препращаше към deanbg.com.
Именно там препраща,
Можете да получите регистрационен код, който ще Ви позволи достъп
до услугите на приложението до 1 януари 2020, след заплащане на 9.95 лв.
След извършено плащане изпратете e-mail до subsBG@deanbg.com,
за да получите регистрационния код.