Отговор: Приложения за SONY Android TV
Цитат:
Първоначално публикувано от
eleena
Пробвай да натиснеш екшън менюто 2 пъти и би трябвало да ти разреши.
Уф, и така не става, независимо с кой мениджър опитвам. Цъкам два пъти, ама - не... Рових в настройките на гугъл профила си, но Play Protect опция намирам само през телефона, на компютъра и телевизора - не. Гугъл магазина също не ми го дава в менюто, за да опитвам да го изключвам...
Пробвай с мишка казват че става.
https://forums.androidcentral.com/an...y-android.html
Номерът е да използвате мишка и можете успешно да изберете бутона за разрешаване, който ви позволява да инсталирате непознатия apk.
На телефона трябва да си добавил профила, с който си "влезнал" в ТВ. От менюто на телефона отиваш в "Настройки"- "Google", избираш профила от ТВ и след това "Управление на профила в Гугъл". Избираш "Защита на профила" - "Начало" - "Вашите устройства" и би трябвало да ти се появи Сони ТВ. Оттам можеш да изключиш Play Protect, но не мисля, че това е проблема.
Цитат:
eleena
Пробвай да натиснеш екшън менюто 2 пъти и би трябвало да ти разреши.
В крайна сметка се получи по този начин. Но не с 2, а с 12 поредни натискания ма екшън менюто, докато ми позволи да местя и да избирам. Благодаря, eleena!
Мерси на всички за съветите :thumbsup:
Цитат:
TUISTERa
Яко ешкън значи :)
Брус Уилис и Джейсън Стейтъм ряпа да ядат :)
Здравейте!
Цъкате ли игрички на ТВ-то? Коя ви е любима? Става въпрос за игри от маркета не за конзоли :)
Момци, работи ли ви плейлиста с български канали на IPTV?
Снощи ми излезе ъпдейт за Android Pie. Естествено ъпдейтнах и новото, което успях да видя сутринта е добавена AirPlay функция за скачване на Apple устройства, action menu-то излиза в долната част на екрана и settings menu-то е малко попроменено. Има и повече suggestions, когато отида на home. За 10ина минути това ми направи впечатление
Плейлистът с нашите канали вече не работи. От форума 4PDA с IPTV Pro player може да ползвате плейлисти с филми, но дублирани на руски, както и тв програми.
Ето линк: https://4pda.ru/forum/index.php?show...394145&st=8720 .
Здравейте, колеги! Днес си скъсах нервите с KODI при пускане на торрент видео през Elementum. От един момент всеки торент се зареждаше със звук, субтритри и черен екран.
Зареждаше картина единствено, когато от настройката settings/player/video махах отметките на acceleration MediaCodec (surface) и MediaCodec, но пък тогава адски насичаше при по-големи файлове от 1 гб, например с 1080p качество. Какво ли не опитах - изтривах кеша, преинсталирах KODI (с 18.6 версия съм), дори сложих pre-release версията Nightly 18.7 - пак не става. Моля, насочете ме как да го оправя :/
Сложи си по-стара версия на Коди и други имат проблеми с нея.