3 Прикачен файл(ове)
Избор на 4 к телевизор sony vs panasonic съвет
Здравейте, обмислям покупка на smart tv с 4к, около 42/43 инча, бюджет до 1000лв. Не рабирам от телевизори, и моля за съвет гледах няколко и се спрях на три PANASONIC TX-43FX620E , Sony Bravia KD-43XE7005 и Samsung UE40MU6472. Моля за съвет, кой от трите или друг бихте ми препоръчали да взема? Sony като дизайн най ми харесва.
Отговор: Избор на 4 к телевизор sony vs panasonic съвет
Цитат:
Първоначално публикувано от
fredderika
Мерси, а защо него?
Има по-добър смарт от другите два а е и с va матрица , тоест ще има повече контраст . Но везните клонят към него заради приложенията , ако не трябват взимам сонито заради картината .
Телевизия и филми, музика...Ами винаги пускам една малка нощна лампа, не мога на съвсем тъмно заболяват ме очите. И оператора обмислям да сменя в момента съм с нет 1 мисля мтел, виваком не искат нямало желаещи достатъчно в блока.
Тогава си вземи един от двата филипса с амбилайта, които съм ти дал по-горе. Така ще гледаш на тъмно и без лампата.
https://www.youtube.com/watch?v=wigqSzcsinI
тук може да видиш разликата в дизайна и цвета между всички модели от серия 73
https://toengel.net/philipsblog/2018...it-android-tv/
сравнение на двата
https://www.philips.bg/etc/philips/b...2,43PUS7363/12
При смяната на оператора, ако ти предложат външно устройство за приемане, няма да може да ползваш вграденият в телевизора тунер и някои екстри свързани с него
По мое мнение, остани си на нет 1. Може да се ползва вградения тунер на телевизора, докато при мтел(А1) задължително си с външно устройство.
Естествено,че не е задължително,за CA модул,чувал ли си?.....:)
Цитат:
Първоначално публикувано от
regned
По мое мнение, остани си на нет 1. Може да се ползва вградения тунер на телевизора, докато при мтел(А1) задължително си с външно устройство.
това не е вярно ,аз съм на А1 и съм си с СА модул
Защото сте абонати на Близу. Сега мисля не предлагат с СА модул.
Най добре автора да звънне на А1 и да ги попита за CA модула.
точно сега преди 2 седмици смених телевизора със Сони 49ка ,до сега бях с външен приемник звъннах им по телефона казаха че подмяната ще струва 19 лв ,но дойде техник взе си приемника и ми сложи СА модул пари не е искал ( може би ще ги начислят към месечната сметка ще видим )
Вероятно колегата regned има предвид IPTV услугата. За кабелната от Близу - със сигурност има СА-модули.
За сателитната също не съм сигурен дали предлагат СА-модули, но най-вероятно - да.
Малко се обърках, защо е по-добре да не е външен, не съм чувала за СА какво е?
Много съм зле с телевизорите затова и питам тук ;) относно марките и моделите ще разгледам Philips. А тези, който съм гледала на трите марки може ли и мнение за тях, освен за оператора?