Здравейте колеги!Търся читав телевизор 28 инча за кухнята,марката и цената нямат значение,единственото условие е да може да се гледа спорт без да маже,предимно Формула 1 и футбол.Какво бихте препоръчали?Благодаря предварително за всяка помощ!
Здравейте колеги!Търся читав телевизор 28 инча за кухнята,марката и цената нямат значение,единственото условие е да може да се гледа спорт без да маже,предимно Формула 1 и футбол.Какво бихте препоръчали?Благодаря предварително за всяка помощ!
При този малък диагонал няма да забележиш размазване.
Погледни монитор+тв….аз имам такъв в кухнята от 6 години и съм доволен...нещо такова например:https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-...ONITOR/p/11642
Благодаря за предложението колега!Някой дали има предложения по-горе телевизор или някакви впечатления от него?На пръв поглед телевизора ми хареса и на мен.
На предложения вариант имам 32 инчовата версия. Добър е.Мисля,че беше с VA панел.В този клас всички на LG и Samsung са добри.
Гледай да е full hd.Навремето ме убеждаваха че няма да видя разлика при малките екрани в сравнение с hd ready ,ама разлика си има и то голяма
Под 32" FHD трудно се намира вече,но ако е за кухня,където телевизора предимно се "слуша" става....
Благодаря за информацията колеги!Насочих се към гореспоменатият Самсунг,надявам се скоро да украсява стената в кухнята.