Здравейте!
Реших, че през този и другия месец ще изскочат добри оферти и може би ще имам възможност да си купя нов телевизор, който ще се гледа от разстояние между 2 и 4 метра. Сякаш ми се иска да е нещо между 40" и 50". Настоящия ми телевизор е на 3 години и половина - Samsung JU6400, 40", доволен съм от картината и звука, работи доста добре, но не ми допада факта, че е муден, когато се опитам да си пусна някой футболен мач от браузъра. В този ред на мисли, не държа и новия да бъде Samsung. Иначе, гледам го от около 2-3 метра. Та, да си дойдем на думата. Бюджета ми е до около 800 лева, като мога да направя малък компромис ако се окаже, че има нещо доста добро за малко повече пари. Държа да бъде поне Full HD и не държа на Ultra HD. Както казах, ще се гледа от около 2-3-4 метра, като доста често предаванията ще са спортни - футбол, тенис... Но не и само спорт. Възможно е понякога да се играе Плейстейшън 4 и да се пускат футболни мачове през браузъра. Това с браузъра ме навежда на мисълта, че може би е желателно системата да се държи достатъчно стабилно, а аз лично нямам представа коя операционна система е най-подходяща за тези неща. Ето защо реших да попитам хората, които разбират повече от мен. Очаквам вашите предложения и съвети.
Благодаря!![]()