Избор на телевизор за детска стая
Здравейте,
Купих на децата смарт тв Хитачи, образа и тн са ОК, обаче започне ли детско по YouTube започва да прекъсва. Отвратително е, не е от интернета...
Ъпдейтнат е до последно!?!
Та, искам да закупя нещо друго, но читаво и работещо добре с интернета по wi fi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Отговор: Избор на телевизор за детска стая
1. Не си написал размер и бюджет.
2. Връзката с рутера е препоръчително, да е с кабел. В противен случай има вероятност от накъсване на видеото по ред причини
- пресичане на канал с рутер на съседите
- голямо заглъхване на сигнала през стоманобетонни стени
Пробвай с телефон от позицията на телевизора с клип със същата резолюция, или пък най-добре занеси друг телевизор и пробвай, да не се окаже, че проблемът не е в телевизора, а в сигнала.
Избор на телевизор за детска стая
Колеги, сложил съм аксес пойнт до телевизора...
Бюджета ми е неограничен, естествено търся баланс цена/качество... Просто на Хитачи телевизорите явно не са им силата :)
Пределно ясно е, че на Hitachi телевизорите не струват, а иначе ако си вземеш читав телевизор ще си цъкаш на WiFi колкото си искаш.
Ако единственият критерий е качествена безжична връзка, взимай каквото ти хареса от 2020 моделите на Сони, Самсунг, ЛГ, Панасоник или Филипс и няма да имаш проблеми.
Аз съм с Филипс, рутерът ми е на 2рия етаж и нямам никакви проблеми с връзката, Тубата си работи като на компютър.
Какво мислите за тая новост qled...
https://www.technomarket.bg/televizo...rt-tv-09181167
Дори с доставка от унгарците ще е със 100лв по-евтин , а от друга страна едва ли би забелязал разлика ако вземеш тоя - https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p743735
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Само това wifi да e ok и да мога да го изключвам от телефона :)
Провече хитачи нищо не искам :) имам и техен климатик... еми не стават :(
Би трябвало да има приложение за управление с телефон - честно казано не съм проверявал, но всички основни марки си имат.
Моя е вече по-старичък модел, но няма спомен да се е разкачал и губил безжична връзка .
Цитат:
svetlio1
Би трябвало да има приложение за управление с телефон - честно казано не съм проверявал, но всички основни марки си имат.
Моя е вече по-старичък модел, но няма спомен да се е разкачал и губил безжична връзка .
Много се чудя на Qled a...
В такъв размер силно се съмнявам да видиш разлика, а и Q60 си е доста основен модел - аз бих избрал 43TU8500
Цитат:
svetlio1
В такъв размер силно се съмнявам да видиш разлика, а и Q60 си е доста основен модел - аз бих избрал 43TU8500
Значи остава да решим 8502vs8512 и да приключваме...
И това изглежда добре - https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p803413
Цитат:
integrale
Колеги, сложил съм аксес пойнт до телевизора...
Бюджета ми е неограничен, естествено търся баланс цена/качество... Просто на Хитачи телевизорите явно не са им силата :)
Сложил си аксес поинт до телевизора и въпреки всичко youtube ти сече? Пробва ли да свържеш телевизора с тоя аксес поинт с лан кабел и да елиминираш wi-fi-я на телевизора и да разбереш дали проблема е от него?
P.S. На интуиция залагам едно виртуално шише уиски че проблемът ти не е в wi-fi-а, колкото и да плюят хитачитата.