Отговор: От 17-ти октомври всички канали на Нова в HD - паката Диема Спорт в 4К
Нито боксовите вечери, ни Индикар, ни Суперкарс.......... Изпадняци!:lol:
Гледам на LG-то са се "самодобавили" на последните позиции Diema HD, Kinonova HD, Diema Family HD, но все още няма Nova HD, което ми е странно. За кабелна на NET1 става въпрос...
Каква е тази простотия, която се появи на някой канали? Има я на ... примерно на кинонова, на ЕОН приложението, на кабеларката на кинонова я няма. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...93c3a5c1f5.jpg
Цитат:
Първоначално публикувано от
tolostoi
Воден знак на канали, собственост на Виваком, с цел да не се пиратстват/рестриймват.
Изпратено от моят motorola edge 30 с помощта на Tapatalk
Малоумници, още едно лого :mad:
Благодаря за отговора.
Значи хората с OLED телевизори да стоят далеч от Виваком :D
Е то лога винаги има, ама си мисля, че не е кой знае колко опасно, щото на рекламите някога ги махат, после сменяш канал ... не е болка за умиране. Само веднъж се позамислих, бяха пуснали по нова година ХБО без пари от Виваком. До тук добре, ама имаше и библиотека с филми и сериали и те с логото на ХБО. Та филмите как да е, ама си бях харесал някой друг сериал и там става страшно, като изгледаш 5-6 серии :lol:
Цитат:
tolostoi
Та филмите как да е, ама си бях харесал някой друг сериал и там става страшно, като изгледаш 5-6 серии :lol:
Чак пък толкова... те ако прегаряха от 5-6 серии тия телевизори нямаше да се продават изобщо. ;)
А, рекламата и комшиите правят чудеса!
Когато има кой да им се връзва, разбира се.
Като ти ревне жената, че Пешеви си купили супер-дупер нещо, пък вие изоставате от trend-а, въобще няма да се гледа колко лога има отпечатани на дисплея.;)
Имате ли проблеми с 4к излъчването?
При мен на практика, не може да се гледа.
Силно пикселизирано е.
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
:lol: От 1 юли А1 вдига цените на MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и HBO&Cinemax с 1 лв.
Ново поскъпване на телевизионните пакети се задава от 1 юли. А1 съобщи днес, че от тази дата месечната абонаментна такса на всеки един от допълнителните ТВ пакети MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и HBO&Cinemax, се увеличава с по един лев на месец с ДДС. С левче се увеличава и месечната абонаментна такса на основната тв услуга, която включва някой от тези пакети.
Във връзка с увеличението всеки клиент може да се откаже от съответната услуга, естествено - с едномесечно предизвестие. Тази възможност съществува само един месец след получаване на уведомлението.
Това е поредно поскъпване на телевизионните услуги у нас.
https://www.segabg.com/category-medi...na-tv-paketite
Абсолютни жалкари. Но ние сме си за ебанъ, задето седим и си траем! Не ми се занимава с други, по простата причина, че не искам да ми се дупчи по стените, но съвсем сериозно се замислям да ги разкарам вече (или да оставя само нет-а към тях). Ако имаше coolbox при мен, одавна да съм ги махнал. В този ред на мисли, ако някой има алтернативи (дори и пиратски), бих бил благодарен. Държа на всичките пакети - MAX Sport Plus, DIEMA XTRA, HBO и Cinemax.
То има ли изобщо доставчик, който да предлага качествена IPTV с канали на бг, която да не замръзва при по-голямо натоварване? Ако има, мятайте и към мен. Благодаря предварително
Цитат:
gurcayy
То има ли изобщо доставчик, който да предлага качествена IPTV с канали на бг, която да не замръзва при по-голямо натоварване? Ако има, мятайте и към мен. Благодаря предварително
У дома има телевизия от три различни лицензирани оператора, Булсат, А1, ТиВи.БГ и един „алтернативен“.... ТиВи.БГ са, без абсолютно никаква конкуренция. Десети месец ги гледам, досега не е имало нито едно прекъсване, а каналите са с качеството което ги разпространява Бикс, без компресия. Нямат ХБО.