Отговор: Предложение за стойка за стена за 75" телевизор
Тая дето си я поръчал от амазона, като гледам как са щанцовали да заздравят тънката ламарина, явно действително е лефтерна и ще има луфтове.Май и преди съм писал за стойката дето ползвам, но е същата като конструкция и няма мърдане https://www.emag.bg/stenna-stojka-za.../pd/D9J4RBBBM/
Тази твойта е за по-малки телевизори.Какъв телевизор си сложил на нея?Аз не съм я взел от Амазона, просто показвах модела.
Може да се направи от човек с умения с металите.
Аз умения с металите нямам, ама мога да я начертая и да дам да ми я направят.И гаранция, че ще е по-здрава от всички, ама не ми се занимава.
Цитат:
Първоначално публикувано от
biglubo
Тази твойта е за по-малки телевизори.Какъв телевизор си сложил на нея?Аз не съм я взел от Амазона, просто показвах модела.
55 инча, но ти гледай какво тегло може да носи и VESA стандарта дали го имаш на твоя телевизор.По принцип големите диагонали са с 400/400 и може да закачиш и по голям диагонал от указания, стига да не превишава допустимото тегло.
36 kg. тежи телевизора. Стойката я дават до 50кг. 55 инча ще е доста по-лек и нещата са различни.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VLADO 66
Тая дето си я поръчал от амазона, като гледам как са щанцовали да заздравят тънката ламарина, явно действително е лефтерна и ще има луфтове.Май и преди съм писал за стойката дето ползвам, но е същата като конструкция и няма мърдане
https://www.emag.bg/stenna-stojka-za.../pd/D9J4RBBBM/
Имам я същата от 10г, изключително здрава е. Ще носи и 75" стига VESA да е 400x400mm
Вече телевизора е на стойката и все още е там:) Не е лоша стойката, върши си работата.Доста добре е направена. Ако някой има нужда от такава стойка, препоръчвам я.