Здравейте, това е втората ми тема със запитване след такава за газов котел. (благодаря на колегите които ми отговориха, много полезен форум, браво!)
Така, предстои ни купуване на тв, 50/55 инча, след обзавеждане на апартамент иии бюджетът ни е доста ограничен. 1000/1200лв.
От прочетеното вече като всеки втори съм се ориентирал към китайче ТСЛ но.. Въпросът ми е: коя марка или сегменти на съответните марки в този ценови клас са най добри с UPSCALE за кабелна телевизия? Не държа да е геймърска тв с няквки специални екстри портове и тн, може и да не е мини лед стига да се справя много добре с картината, и има ли смисъл да дочакам някакви намаления през ноември?
TCL 805 50" е 1100лв / 55' 1200лв
Hisense U7KQ 1000лв
Sony Bravia 50x75wl- 1300/1400лв- макар че тези са много орязани от към параметри.
Philips 8818?
или някой Самсунг, Лг по ваша препоръка? едва ли ще мога да получа много за тези пари от премиум брандове, но..
Основно ще се гледа кабелна тв, ютюб, и футбол през кабелната или някоя стрийминг платформа(препоръчвайте)., за сега нямаме сетап за домашно кино, може и без долби атмос, вижън или там хдр10, мисля че някоя версия не се поддържа от самсунг за това споменавам и какво ще се гледа, най-важна ни е картината и ъпскейлинга.
Благодаря предварително за отговорите!