Отговор: Липсваща гаранция Емаг
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
brotzki  
 И там изглежда е заминал. Няма го на сайта.

- - - - - - - - - -

Вероятно тия хартийки, били и електронни, най-много да ги ползвате в тоалетната.  

И у наше село има под пазарните цени с гаранция, ама уж. Разбираш го впоследствие.

Дори пращат и китайски версии oт гаражните marketplaces. ;)

Вероятно.
Опитът ми с Е Мага е изключително и само положителен- никога не си кривя душата. 
Случи се гаранционно събитие. Единственият негатив е загубеното време и горчивината от неоправданите надежди.
От друга страна по лошо впечатление остави у мен "провалена" поръчка от сайт, на който все още гласувам по-голямо доверие. Доста по голямо. 
Въпрос на трезва и хладна преценка е баланса между цена, качество, сайт, търговец.......Винаги може нещо да се сговняса.
  И да имате късмет да ползвате някаква извън маркет гаранция, като ги знаем какви са сръчковци по сервизите, после е по-добре да се отърваваш от ремонтираното, стига да работи правилно.;).
   Цитат:

brotzki  
 И да имате късмет да ползвате някаква извън маркет гаранция, като ги знаем какви са сръчковци по сервизите, после е по-добре да се отърваваш от ремонтираното, стига да работи правилно.;).

Не го разбрах напълно, но добре казано.....да речем!
  Не знаех за възможността от прилагане на няколко купона в една поръчка.
 https://i.postimg.cc/XNzrQtgf/Screen...3b94cc7f65.jpg
   Цитат:

Asen Ikonomov  
  Винаги ми издават ваучери за компенсация, при доставка, която е закъсняла дори и само ден, но не е автоматично.

Имам няколко закъсняли поръчки. Къде да им пиша за ваучери?
  Емаг подвеждат и лъжат с функциите на смарт гривната.  Липсва  Emotional Wellbeing, която обаче е добре описана и уж налична.  :thumbdn: 
Сега ще ги направя на г..... тия китайчуйници ;)
 https://i.postimg.cc/mDTfgNzS/Screen...Polymer-Ma.png

https://i.postimg.cc/rp12TYmm/Screen...Polymer-Ma.png
  Ах, каква изненада!
Мамалигите лъжели.
А те ще си го преместят..., в другия крачол.
   Цитат:

Gena_bs  
 Ах, каква изненада!
Мамалигите лъжели.

Ако човек губи съня и настроението си от такива неща, никоя гривна не може да му ги върне.
   Цитат:

Gena_bs  
 Ах, каква изненада!
Мамалигите лъжели.

Яко лъжат. Пробутваха и китайски  версии. Остава да мажат китайски версии и при телефоните, но на глобални цени.
  Това "оригиналния" emag или търгаши от площадката?
Наскоро имах и аз неприятни преживявания с доставка от Али Разбойника.
Продукт, доставян от самия известен производител на електрониката. "Забравили" да изпратят от европейския им склад част от поръчката.
Като преди това бяха обещали и допълнителна компенсация, защото нямали продукта на склад. Съгласих се да изчакам 1 месец доставката.
Познай дали си получих "бонуса"!
 Ама не ми се занимаваше, че трябваше да си загубя още един ден с чакане на куриери.
  Четoх  и отзив за накякви слушали отново китайска версия. Асистентът  бил само на китайски и нямало възможност за смяна език.....;) 
Емаг трябва да направят секция само за китайски версии
  Емаг стана абсолютно като Алито.Трябва да измислят рейтинг на търговците, щото нещо много станаха случайните грешки.Миналото лято поръчах едни силиконови форми за лед и вместо две както е описанието на продукта , ми пращат една.Седя в офиса на на куриера и чак ме напуши смях.Мама им да ейва, тръгнали с една форма за левче да правят икономии.Трябваше да им я върна, ама ракията ме чакаше .
  И аз потвърждавам, че това с липсващите неща им стана практика. Говорим за дребни неща от сорта на аксесоари, козметика, препарари и т.н. Няколко пъти поред поръчваме по няколко бройки от даден артикул (колкото там са определили на промоция) и идва само по една бройка. Винаги им ги връщам моментално и си пускам заявка за възстановяване на сумата. Явно това им е станало редовен номер и разчитат на хора, на които няма да им се занимава. Не са познали обаче. И въпреки циганиите им, добре че ги има.
   Цитат:

CubanLinx  
 И аз потвърждавам, че това с липсващите неща им стана практика. Говорим за дребни неща от сорта на аксесоари, козметика, препарари и т.н. Няколко пъти поред поръчваме по няколко бройки от даден артикул (колкото там са определили на промоция) и идва само по една бройка. Винаги им ги връщам моментално и си пускам заявка за възстановяване на сумата. Явно това им е станало редовен номер и разчитат на хора, на които няма да им се занимава. Не са познали обаче. И въпреки циганиите им, добре че ги има.

Преди седмица доставиха едни мараторки. Досега не съм отварял кутията. Ще взема да  я отворя ,за да погледа да не са ми изпратили само едната маратонка.;)