-
Проблем с ISDN модем !
Здравейте!
Имам проблем с ISDN модем 3com. Моделът е 3С891А.
Проблемът е следния:
Не мога да го инициализирам като такъв, софтуера просто не го открива. Преди когато ISDN линията е включена си свети нормално индикация, че има връзка. Сега такава индикация липсва, а и конфигурирането през браузъра (тези, които са се занимавали с такива модеми знаят как става) просто стана невъзможно. Казаха ми да го ресетна до заводски параметри има си ресет бутонче отзад. Не помогна ефекта е същият връзка по наетата линия не може да се осъществи. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помогне.
-
Проблем с ISDN модем !
Switch to DSL, ISDN e mnogo stara i bavna tehnologiya (ni6to 4e BTK ya predlaga6e aktivno v poslednite 2-3 god) ili Cable/Lan Internet
-
Проблем с ISDN модем !
Да не ти е изгорял модема !
И на мене ми се е случвало същото преди като има ISDN и се оказа, че от грамотивична буря и го е изтряскало!
-
Проблем с ISDN модем !
и аз мисля че е HW проблем а не SW... след като и индикация за линията няма.
-
Проблем с ISDN модем !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте!
Имам проблем с ISDN модем 3com. Моделът е 3С891А.
Проблемът е следния:
Не мога да го инициализирам като такъв, софтуера просто не го открива. Преди когато ISDN линията е включена си свети нормално индикация, че има връзка. Сега такава индикация липсва, а и конфигурирането през браузъра (тези, които са се занимавали с такива модеми знаят как става) просто стана невъзможно. Казаха ми да го ресетна до заводски параметри има си ресет бутонче отзад. Не помогна ефекта е същият връзка по наетата линия не може да се осъществи. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помогне.
<div align="right">Originally posted by nas*-*20/10/2004*:* 10:32:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[Yes!]Оказа се, че повредата не е в нашия "телевизор", а въз основа на местното БТК осигуряващо ни наетата линия. Какво да се прави иди си троши главата за нищо, но поне се запознах подробно със всички предимства и недостатъци на този модем. Благодаря все пак за съветите.........