Та във Варна като мрежа се вижда BG 03, което изглежда да е мрежата на бТк. Дотук според мен си спазват обещаните срокове...Ха сега да видим какво ще стане и кой ще убие рибата....
Преглед за печат
Та във Варна като мрежа се вижда BG 03, което изглежда да е мрежата на бТк. Дотук според мен си спазват обещаните срокове...Ха сега да видим какво ще стане и кой ще убие рибата....
@MetalMilitia,
Изглежда си прав - при мен се появи и логото им - онази ръка от рекламата, но с неестествено удължен среден пръст.[:D]
Сроковете хубаво.
Ама да си спазят и обещанията за цените ще е най-добре
А това обещание не беше ли, че днес вече ще предоставят (продавт) мобилна услуга?
Та те предлагат ... вече имам сим карта и номер с 087
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Та те предлагат ... вече имам сим карта и номер с 087
<div align="right">Originally posted by Ско - 01/04/2005 : 10:54:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да бе ти не беше ли оня дето видял мармота :) - междудругото спазиха си последното обещание и в Бургас вече навсякъде има :) дори на по-ниски места където няма дори на МТЕЛ има на БТК (то кво ниски 1 метър под земното равнище и МТЕЛ вече губи обхват - засега откакто са го пуснали не съм намирал място където да няма :) )
а нещо за цени знае ли се?
@Sunny,
Прочети новината на Докера от 11.37ч. Цените са сензационни.[:D]
На прИмоция направо.
Странно....днес в БТК-Варна ми казаха че нищо официално незнаят за бТк-mobile...
Dockera заслужава да се почерпи тъмно пиво от рибките, които се "хванаха" [;)] за стръвта (бТК), която сложи [:P][:P][:P]
мрежата наистина от днес се вижда във Варна...освен те да си правят гаргара .... за което също заслужават признание [:)]
Мрежата се вижда много добре,особенно на 1 април,особенно в София.
[;)][Wow!]
А ГеСеЕм-3 през крив макарон до юли, ама май около новогодишните празници [Yeah!][8)].
В момента ближат рани от шутовете дето им отнесоха некадърните и високомерни задници.(от шефовете им де )[Yes!][Yes!][Yes!]
Днес сутринта и сега вечерта, аз невиждам мрежата от дома си. Живея във Варна, Младост до РУМ-а. През деня видях мрежата на работа в ЗПЗ. Явно не навсякъде има покритие.
Ами предполага се че вмомента мрежата се тества така че е нормално да се спира от време на време
мрежата им се вигда от преди 2-3 месеца но не знам как може да се сдобие човек с тяхна карта.