-
Mtel с нова Прима
Не знам точно от кога , мисля от четвъртък от от Мтел няма още информация се пуска нова прима, абонатите й, ще могат да говорят безплатно с мтел от 21 ч. до 05 ч. всеки ден. Далаверка...
Пакетът струва само 13.88 с 10 лв. време за разговори. всички останали обаждания и услуги се таксуват по стандартните тарифи.
Мтел отвраща на глобул обаче взе да става интересно, да видим Вивател как ще се представят на пазара...
-
Re: Mtel с нова Прима
Съжелявам за "почерка" спи ми се много и ме марзи да го оправям, админите да ме прощават, все пак е интересно.
-
Ми какво да кажем... за кажи-речи 1 ден се появиха толкова иновации, колкото не са се появявали за 1 година...
Ако продължават със същите темпове, докато "Вивател" отвори врати, може да се окаже, че на останалите 2 мобилни оператора говорим напълно безплатно... :grin:
:Drinks:
Да живее конкуренцията! ;)
-
Free Prima Party: безплатни разговори от 21.00 до 05.00 С този продукт клиентите на Мтел имат възможност да говорят безплатно помежду си от 21.00 до 05.00, 7 дни в седмицата до 30 юни 2006 г. Всеки нов клиент на Прима, между 26 септември и 31 октомври 2005 г ще може да се възползва от офертата. Мобилтел високо цени своите клиенти и специално младите хора, към които е насочена прмоцията, съобразена с начина им на живот и изразяване на емоциите. Затова компанията ни реши да им предостави безплатна парти зона – възможност да се обаждат на своите приятели по време на нощните партита, да споделят впечатления и да ги канят да се присъединят към купона. Първоначалната цена на пакет е 14.88 лв (с ДДС) и включва време за разговори в размер на 22 лв.
и други интерени работи - http://www.mtel.bg/mobiltel/press_de...ress_det_id=80 :dock:
-
Ееее, Доко, ама сън не те хвана, батка!
Евала, за "ранният" коментар!
:Drinks: :grin: :knuppel2:
-
Съжелявам за неточната ми информация...
Dockera Браву :)