Резултати от 1 до 6 от общо 6

Mtel с нова Прима

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2005

Mtel с нова Прима

Не знам точно от кога , мисля от четвъртък от от Мтел няма още информация се пуска нова прима, абонатите й, ще могат да говорят безплатно с мтел от 21 ч. до 05 ч. всеки ден. Далаверка...
    Пакетът струва само 13.88 с 10 лв. време за разговори. всички останали обаждания и услуги се таксуват по стандартните тарифи.
    Мтел отвраща на глобул обаче взе да става интересно, да видим Вивател как ще се представят на пазара...

2.  

3. Тук е от
    Aug 2005

Re: Mtel с нова Прима

Съжелявам за "почерка" спи ми се много и ме марзи да го оправям, админите да ме прощават, все пак е интересно.

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ми какво да кажем... за кажи-речи 1 ден се появиха толкова иновации, колкото не са се появявали за 1 година...

Ако продължават със същите темпове, докато "Вивател" отвори врати, може да се окаже, че на останалите 2 мобилни оператора говорим напълно безплатно...

Да живее конкуренцията!

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Free Prima Party: безплатни разговори от 21.00 до 05.00 С този продукт клиентите на Мтел имат възможност да говорят безплатно помежду си от 21.00 до 05.00, 7 дни в седмицата до 30 юни 2006 г. Всеки нов клиент на Прима, между 26 септември и 31 октомври 2005 г ще може да се възползва от офертата. Мобилтел високо цени своите клиенти и специално младите хора, към които е насочена прмоцията, съобразена с начина им на живот и изразяване на емоциите. Затова компанията ни реши да им предостави безплатна парти зона – възможност да се обаждат на своите приятели по време на нощните партита, да споделят впечатления и да ги канят да се присъединят към купона. Първоначалната цена на пакет е 14.88 лв (с ДДС) и включва време за разговори в размер на 22 лв.

и други интерени работи - http://www.mtel.bg/mobiltel/press_de...ress_det_id=80 :dock:

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ееее, Доко, ама сън не те хвана, батка!
    Евала, за "ранният" коментар!

:knuppel2:

7. Тук е от
    Aug 2005

Съжелявам за неточната ми информация...
    Dockera Браву

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Нов предплатен план от Мтел - Прима Да
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 29-04-13, 18:54
  2. Песента от новата реклама на Прима
    От krissia1986 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 4
    Последно: 05-03-09, 01:33
  3. "Мобилтел" предлага зареждане на Прима и чрез SMS
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 21-03-05, 02:06
  4. Песента от рекламата на Прима Парти!
    От Nencheff във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 12-02-05, 22:43
  5. Как да активирам SMS - ите на Прима?
    От Pitar K във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 28-01-04, 17:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе