наскоро си пуснах 512 безкрай но се оказа че модема ми ( 256 безкрай ) е слаб за upload проверих в сайта на производителя и видях че за upload му дават 64Kb/s та можели някой да ми препоръча марка и модел модем който да е по мощен* :)
Преглед за печат
наскоро си пуснах 512 безкрай но се оказа че модема ми ( 256 безкрай ) е слаб за upload проверих в сайта на производителя и видях че за upload му дават 64Kb/s та можели някой да ми препоръча марка и модел модем който да е по мощен* :)
бТК са ти дали да ползваш друг модем ?
Струва ми се си гледал нещо друго :shocked:
не бе аз отначало бях на 256 но минах на 512
аве тея китайчета дето дават бтк са слаби дори за 16кб ъплоуд , та за повече да не говорим , намалил съм всичките конекций на всички програми , общо са 15-16 конекций , намалил съм ъплоуда на 11кб и пак забива тъпото китайче , само че така поне не е през 5 минути , а се задържа да работи повечко , стига да лимитирам и доунлоуда на 50кб , защото почне ли да тегли на макс 62-64 кб и забива след точно 2-3 минути , и кво е решението ....... лимит и на ъпл;оуда и на доаулоуда 10/50 за да работи що годе стабилно китайчето , пробвах всичко , охлаждане на китаеца , лимит на конекцийте , защото нали поддържа до максимум 195 конекций китаеца , е да ама аз има 15-20 и пак забива през 5 минути , стигнах до извода че за да работи добре лимит от 64/16 на 50/10 и вече не забива ( или поне не е през 5 минути , през по голям интервал от време ) , преди като бях на 32кб нямаше проблеми никакви , ама от както съм на новите скорости стана ужас , постоянно ми забива модема ....
п.с: оф , колко много писах ,ама и да пиша и да не пиша няма да се оправи , така че....
:033: Хуйвей - фирма на световно равнище ...:yahoo:Цитат:
Първоначално публикувано от snoopera
При мен го има същия проблем - като пусна торентите и се задръства и направо в чудо съм се видял, и това е откак ни вдигнаха скоростите :-(Цитат:
Първоначално публикувано от snoopera
И при мен го имаше същия проблем.
Оправи се след като си махнах DMZ Host
Мноо яко :yahoo: и кво шъ прайм сега без DMZ? :shocked:Цитат:
Първоначално публикувано от 7niki7
И аз искам да имам DMZ, и затова си флашнах последния FW , с надеждата да се оправи, но никакво подобрение.
С DMZ забива на петета минута, без DMZ, работи 20 часа.
Как го флешна тоз модем бре? Откъде парола?Цитат:
Не си играйте да флешвате модеми,може да си докарате неприятности.Цитат:
Първоначално публикувано от mrvip
Модемите са собственост на БТК.Как така ще ги флешвате.
Погледнете тук братушките какво правят http://streamclub.ru/phorum/viewtopi...4f2df7c31fe340
P.S. може също да разгледате и тук: http://skaya.enix.org/wiki/BroadCom96345
Излиза, че моя firmware е 831V4.1_B04_BG а актуален е 831V4.2.f_B04. Не трябваше ли, да ги флашват дистанционно както правят кабелните оператори?
Руснаците доста са се заиграли, жалко че ми е толкова зле руския. Надявам се тези които изчетат темата да споделят по интересните неща.
Добре махам* DMZ и MIRC започва да влиза ужасно бавно, няма ли някакъв друг начин за решаване на проблема?
Абсолютно нищо не разбрах какво пише там, можеш ли да преразкажеш с 1-2 думи?Цитат: