Някой знае ли как се стига до unix shell на тия модеми? Като вляза по телнет (да, знам паролата) излиза някакъв псевдо шел, от него може ли да се стигне до нормален unix shell?
Някой знае ли как се стига до unix shell на тия модеми? Като вляза по телнет (да, знам паролата) излиза някакъв псевдо шел, от него може ли да се стигне до нормален unix shell?
, много искаш от китайчето, като се логнеш и ти дава само поканата ">" където ZTE-то не откликва особено ,
което май е така защото е предвидено настройките да се правят в графичен режим
Изобщо не се имам за корифей.. едвам се научих да пускам компа ама няколко неща разбрах за тия модемчета:
че са умишлено орязани за да не могат "любопитните" потребители да не му е**т настрийките,че БТК са сложили име и парола със дължина по 15 символа .. Е те че няма така лесно да минете може да сте сигурен но пък дерзайте.
Ето и малко инфо ако трябва: http://ensupport.zte.com.cn/ensupport/WebForm/unlogin/adsl/adslBook.aspx?count=Y
аз лично изтеглих някакъв документен файл от руска версия на сайта но бе за същият.
Имена и пароли от сорта ZXDSL zxdsl , user user едва ли някой ще остави но кой знае може би сте късметлия ..
Най лесният е да резетнете модема и имате достъп..ама само това.Нито настройките на канала ширина на лентата и т.н както и юзера и паролата на браса.. Все пак документите не са лоши като четиво..
Пожелания за успешно хакване и весели празници .. :Super:
...
гледайте само от БТК да не ви ...