Резултати от 1 до 10 от общо 10

wireless антени

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

wireless антени

Здравейте

Интересува ме от къде мофа да си купя антени (предимно външни) за wireless устройства?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re: wireless антени

http://wifi.hit.bg
    Може и от видеомакс ама там цените са по солени за съшите неща.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Какви антени?

Знам, че в Шумен правят антени, подобни на California, както и параболични за 5 GHz. Може би това е линка, който е дал @Julian - не знам.

@badr, дай повече подробности - какво търсиш, какво се опитваш да направиш...

5. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Здравейте

Интересува ме от къде мофа да си купя антени (предимно външни) за wireless устройства?
    http://www.elcostar.com/?p=news&language=bg

6. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Slero

...@badr, дай повече подробности - какво търсиш, какво се опитваш да направиш...
    Наистина всеки,включително и аз свързваме този аватар с @badr,за което заслуга има самият той. Вярно,че всеки е свободен да си слага какъвто си поиска аватар,но е леко нелогично,леко неколегиално към @badr(в случая) и леко подвеждащо към останалите съфорумци няколко човека да излизат с един и същ аватар. Може би при регистрацията си @glowndark го е използвал,защото,макар и регистриран вече @badr,все още не е бил толкова утвърден във форума както е сега. А има и други новорегистрирани,които мисля нарочно използват този или други утвърдени аватари,може би с цел да прихванат от авторитета ли,що ли? Може би ще обидя някого(@glowndark със сигурност,защото той беше повода),но да ме извиняват - на такъв празник всичко се прощава

7. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Мисля,че проблема е решен по най-достойния начин! Коментарите са излишни!

8.  

9. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Извинявам се за объркването с аватара,което е настанало.Аз си сложих този аватар известно време след регистрацията ми в форума.Кога точно не помня.
    Във всеки случай тогава не забелязах да има друг човек със същия аватар.Но тъй като @glowndark изглежа твърде рядко поства от времето си на регистрацията си може да е сложил този аватар преди мен.
    Понеже при така създалите се обстоятелства,има възможност да стана неволна причина за негативно мнение към @glowndark,свалих аватара профила си.Не зная кой от нас пръв е поставил този аватар,но докато има възможност да греша -- предпочитам да се откажа ,но да съм сигурен че заради мен няма да пострада някой без вина.
    Моля да извинен ако съм причинил недоразумения и неудобство на някого.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

@badr, уважение !

11. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

@badr благодаря за жеста! Доколкото си спомням сложих този аватар някъде седмица след като форума промени дизаина си... Иначе забелязах че аватара се ползва и от друг преди около месец (но това все пак е много относотелно защото нямам много време и не посещавам форума толкова често...
    още веднъж @badr благодаря за жеста!

12. silverfox
    Guest

Пък аз предлагам да прекръстите темата на напр. "Аватара на bard и glowndark". Не ме разбирайте погрешно. Много е хубаво, че се разбрахте по толкова културен начин, но всеки път като излезе ново мнение се бъркам че става върпос за wireless антени. А темата ме интересува. От друга страна, без да се обиждате, ама аватарите ви хич не ме интересуват*

/edit
    Да не говорим, че има и PM.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 V1.0 и wireless keyboard 6000 v2.0
    От chorlav във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 10-11-14, 12:33
  2. TP-Link TL-WR940N, MIMO Wireless-N Router + 4Port Switch, 3 антени
    От petrchev във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 12-05-12, 20:09
  3. Wireless антени
    От ManiMani във форум Технологии
    Отговори: 3
    Последно: 22-07-06, 14:51
  4. Антени за Wireless LAN
    От ivkony във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 14-09-03, 23:38
  5. Защита от крадене на wireless антени?
    От -CTPAX- във форум Мрежи
    Отговори: 23
    Последно: 10-09-03, 09:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе