Здравейте
Интересува ме от къде мофа да си купя антени (предимно външни) за wireless устройства?
Здравейте
Интересува ме от къде мофа да си купя антени (предимно външни) за wireless устройства?
http://wifi.hit.bg
Може и от видеомакс ама там цените са по солени за съшите неща.
Какви антени?
Знам, че в Шумен правят антени, подобни на California, както и параболични за 5 GHz. Може би това е линка, който е дал @Julian - не знам.
@badr, дай повече подробности - какво търсиш, какво се опитваш да направиш...
http://www.elcostar.com/?p=news&language=bgПървоначално публикувано от glowndark
Наистина всеки,включително и аз свързваме този аватар с @badr,за което заслуга има самият той. Вярно,че всеки е свободен да си слага какъвто си поиска аватар,но е леко нелогично,леко неколегиално към @badr(в случая) и леко подвеждащо към останалите съфорумци няколко човека да излизат с един и същ аватар. Може би при регистрацията си @glowndark го е използвал,защото,макар и регистриран вече @badr,все още не е бил толкова утвърден във форума както е сега. А има и други новорегистрирани,които мисля нарочно използват този или други утвърдени аватари,може би с цел да прихванат от авторитета ли,що ли? Може би ще обидя някого(@glowndark със сигурност,защото той беше повода),но да ме извиняват - на такъв празник всичко се прощаваПървоначално публикувано от Slero
![]()
Мисля,че проблема е решен по най-достойния начин! Коментарите са излишни!
Извинявам се за объркването с аватара,което е настанало.Аз си сложих този аватар известно време след регистрацията ми в форума.Кога точно не помня.
Във всеки случай тогава не забелязах да има друг човек със същия аватар.Но тъй като @glowndark изглежа твърде рядко поства от времето си на регистрацията си може да е сложил този аватар преди мен.
Понеже при така създалите се обстоятелства,има възможност да стана неволна причина за негативно мнение към @glowndark,свалих аватара профила си.Не зная кой от нас пръв е поставил този аватар,но докато има възможност да греша -- предпочитам да се откажа ,но да съм сигурен че заради мен няма да пострада някой без вина.
Моля да извинен ако съм причинил недоразумения и неудобство на някого.
@badr благодаря за жеста! Доколкото си спомням сложих този аватар някъде седмица след като форума промени дизаина си... Иначе забелязах че аватара се ползва и от друг преди около месец (но това все пак е много относотелно защото нямам много време и не посещавам форума толкова често...
още веднъж @badr благодаря за жеста!
Пък аз предлагам да прекръстите темата на напр. "Аватара на bard и glowndark". Не ме разбирайте погрешно. Много е хубаво, че се разбрахте по толкова културен начин, но всеки път като излезе ново мнение се бъркам че става върпос за wireless антени. А темата ме интересува. От друга страна, без да се обиждате, ама аватарите ви хич не ме интересуват*
/edit
Да не говорим, че има и PM.