Здравейте
Искам да попитам тези които са запознати. Мога ли ако сега мина на ADSL план 512BIZ на договор за 24 месеца. По-късно или при следващата промоция да мина на 1 мбит но за 12 месеца?
Някои запознат ли е?
Здравейте
Искам да попитам тези които са запознати. Мога ли ако сега мина на ADSL план 512BIZ на договор за 24 месеца. По-късно или при следващата промоция да мина на 1 мбит но за 12 месеца?
Някои запознат ли е?
Ако ти остава 13м или повяче от договора за 24м,не можеш,ако ти остава 12м и по-малко можеш,но всяка промоция си има отделни правила,така че няма как да се зная предварително,а и не е изгодно да даваш повече пари при 12м договор....
В момента съм на 12 месечен договор, искам да мина на 512 и договор за 24 месеца, интересува ме дали ще мога ако реша да мина на 1 мбит за 12 месеца по-нататъка...Първоначално публикувано от Ghosta
А иначе за излишните пари, ами ако реша да се откажа, 2 години са много време от къде да знам кво ще ми скимне...
Когато зададох същия въпрос в офис на БТК, ми отговориха, че няма проблем да си сменя тарифния план, ако новия е за по-дълъг срок или за по-висока такса.
Зададох почти същия въпрос в един от бизнесцентровете на БТК и ми отговориха, че 3 месеца след промяната нямам право да промням нищо, след това няма проблем да мина на друг план от текущите тогава оферти на БТК, но трябва или таксата да е по-висока или срока да е по-дълъг от оставащия срок на договора който имам.
мини на LAN на първо време.
виж там за 20-25 лв колко кВ/s ще ти дадат...
и не забравяй, че 1Mbit си е 1000 Кбита
някъде около 12% от 1 мбайт...
после си решавай сам
толкова от мен
п.п.
Любо като почне да ми дава процент - ще ти кажа на кой план да минеш...