Да се включи ли човек в тази услуга? Някой ползвал ли я е и какви са му впечатленията? Какви са му впечатленията от интернета, а телефоните им ..изгодни ли са спрямо БТК и как се отразяват на останалите, които им звънят?
Да се включи ли човек в тази услуга? Някой ползвал ли я е и какви са му впечатленията? Какви са му впечатленията от интернета, а телефоните им ..изгодни ли са спрямо БТК и как се отразяват на останалите, които им звънят?
Братми е абонат на тази услуга във Варна от май месец тази година и до сега не се е оплакал от нищо било то интернет кабелна или телефон. Телефона се таксува за абонат на БТК като друга фиксирана мрежа. Виж из страниците на БТК някаде пишеше каква е тарифата.
И аз съм от Варна. Брат ти как е сключил договора на 34.80 ли? И може ли ако пуснат по-добра оферта , да се смени лесно? Интересува ме и има ли по-добра оферта от тази за тези услуги от други фирми.
Точно на тази оферта е. До колкото знам договора на каквито пари е сключен на тези си остава до края на периода за който е сключен. При братми е за една година. Аз поне във Варна по изгодна оферта не знам от тази. Моят съвет е да се включиш няма да съжеляваш. В най скоро време и аз най вероятно ще се включа. В момента съм на МНЕТ. Но за момента просто не мога да се прехвърля.Първоначално публикувано от Polly71
Имам лични впечатления от пакета Три в едно и съм приятно изненадан от качеството на интернета и цените на телефонните разговори. При постоянни сметки от около 30лв на месец при БТК, сега не успяват да си изговорят предплатените 10лв от пакета. Става въпрос за родителите ми. Брат ми е на 16 и е основният потребител на нет и е много доволен. Спомена, че били увеличили скоростта(беше 32КБ/с).
A bihte li kazali kakvo to4no predstoi, 4e se interesuvam. Az polzvam Triple Play v Sofia, i tuk paketut struva 34.80lv i sum mnogo dovolna. Internetut e super i s telefona ne sum imala problemi dosega. Vsi4ki razgovori sa bez purvona4alna taxa i v 4ujbina sa dosta evtini. Hubavoto e, 4e vsqkakva informaciq otnosno pla6taniq i podrobna razpe4atka na razgovorite moje6 da vidi6 online.
Мдам....
Кофти, че в моя квартал още няма, но... ще чакам
Писна ми от БТК и т.н.
Аре, че имам работа
Спокойно , до колкото чух Кайбълтел е закупил някакъв кабелен оператор в София! Май беше Естнет или нещо от тоя сортПървоначално публикувано от Fg
Така, че вече може да го има и в твоя квартал
Абе ако действат със скоростта, с която действат в Димитровград, има да си почака...
Оптичното им трасе София - Пловдив - Стара Загора - Бургас - Варна минава на 200 м от края на града. В началото на зимата закупиха местния кабелен оператор, ама и до момента няма никаква разлика. Нито в кабелната телевизия, нито в интернет достъпа им...
Общо взето само дето май се зарадвахме напразно.
Хубавите неща бавно стават ... (понякога не чак толкова) ...
mod edit
Мислиш ли че казваш нещо по темата? За общи приказки тук: http://forum.setcom.bg/index.php/board,34.0.html
Mnogo e dobra uslugata, nqma da sajalqvash.Az sam ot Sofiq i veche ot godina sam abonat na Tripleplay . Kachestwoto e perfektno i na telefona i na Interneta.Cenite na razgovorite sa mnogo pod tezi na btk, a i internet vrazkata e perfectna . Ima razlichni paketi moje6 da si izberesh i s po visoka skorost ako iskash ili s poveche telefon.Kakto se kazva za vseki po neshto
Радвам се . Това потвърждава и моите намерения. Но казваш, че увеличили скоростта. Аз като сключа сега договора, понеже той е за една година, ако междувременно пуснат оферта за по-високи скорости на същите ценови равнища, това автоматично ли става или трябва смо да преподпише човек за още една година , или съвсем не може да мърда..Изобщо колко са гъвкави?Първоначално публикувано от myrshavija
Включих се. Засега всичко е наред, но ще видим като ми дойде фактурата. В БТК отидох да си спра стария телефон. Искаха да ми кажат как ще остана тогава без телефон Успокоих ги, че имам, но не е техния. Засега толкова. Само незнам дали мога да си проверявам сметката за телефон в интернет и как?