Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нямам промяна в скоростта на ADSL!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2006

Нямам промяна в скоростта на ADSL!!

Здравейте,

До скоро бях на БТК АДСЛ 512 без край, но след като пуснаха промоцията за удвояване на скоростта, реших да се прехвърля на 1024. Това беше преди месец... До днес все още нямам никаква промяна.. Телгя си с ~60КБ/с независимо от къде и това направо ме влудява... все пак си плащам 5лв отгоре! От хелпдеска ми казват, че нямам проблеми, че съм бил прехвърлен на новата тарифа, че скоростите не били гарантирани... е хубаво де.. как така поне с 1КБ/с не се вдигна и как всички познати, около мен вече са на новите скорости? В БТК-Центъра ми викат, че не знам как да си измеря скоростта и че всъщност била новата... браво. Не се хваля, но от както се помня се занимавам с компютри и програмиране.. тези за какви се мислят?? От там правиха някакви проверки и ми казват, че до модема стигали 1024кб/с, което значело, че проблема е при мен.. Добре бе.. миналия ден си взех чисто нов компютър и без да записвам каквото и да било ръгнах интернета и скоростта пак си беше бавната.. (това, защото наистина почнах да си мисля, че я ограничавам сам по някакъв начин). Как може до модема да стигат 1024, а изведнъж някъде по кабела да се губят и така случайно да се връщат на старата скорост. Смених лан картата, смених кабелите... в момента съм включил модема директно към чудото, от където идва телефонния сигнал (без да обикаля по стаите) и уви всичко е същото. Просто не знам какво да правя?? Някой имал ли е подобен проблем.. Мога да подам жалба и да се върна отново на старата тарифа, но си искам 1024-те килобита.
    Между другото когато преминавах от 256 на 512 ситуацията беше 1:1 същата, само че там след 3 седмици от самосебе си взе, че се оправи.. Този път обаче не става... Да взема да викам техници, ама от къде? На тях ще им е само до мен, пък сигурно и пари ще искат.

Дано някой има същия проблем (всъщност дано да няма) и да сподели какво е направил

Благодаря

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re: Нямам промяна в скоростта на ADSL!!

ако не забравя ще ти дам довечера една програмка с която да си гледаш моментната скорост .....ако искаш ми пиши на кюто или на лична

4. Тук е от
    Sep 2006

Благодаря.. аз нямам проблеми с измерването на скоростта.. тя просто си стои старата. Ама въпреки това може да ми пратиш програмката.. може да не съм я пробвал.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    Варна

http://www.speakeasy.net/speedtest/ тука може да си тестваш скороста на нета

6. Тук е от
    Sep 2006

Чудесно... 508kbps за download и 146kbps за upload!! От този сайт даже изкарвам много, защото по принцип като я тествам не стигам и 500.. Къде са тези 1024 не знам!??

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

мдам готин сайт .......1684 kbps download ............тея от супорта пак ли нищо не казват ?

8.  

9. Тук е от
    Sep 2006

Казват, че до мен стига 1024 и върви, че ги убеждавай, че не е така..

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от nubits
    Казват, че до мен стига 1024 и върви, че ги убеждавай, че не е така..
    Сложи си DuMeter и им прати screenshot.

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

http://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp

Най-добрият сайт за тестване на скорост, включително ви показва и моментното QoS - един вид колко маймунки сте на клона в момента. Иска инсталирана Java.

BTK ADSL 4mbita:

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    http://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp

Най-добрият сайт за тестване на скорост, включително ви показва и моментното QoS - един вид колко маймунки сте на клона в момента. Иска инсталирана Java.
    Мдам, интересно е.

13. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Ами аз нямам проблеми с нета.
    Заявих си нета, пуснаха ми го хората и сега на тоя тест правя: 976-1010 kbps download и 306-310 kbps upload.

Горе съм се объркал - не е 976-1010 ами е 1976-2010

Ето едно шотче от вкъщи, че чак сега успях да се прибера и да се заема:

[img width=588 height=600]http://kayso.hit.bg/2048.JPG[/img]

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Нямам W-Lan
    От Sabin Kirkoryan във форум Технологии
    Отговори: 11
    Последно: 24-02-14, 20:12
  2. Отговори: 10
    Последно: 07-03-13, 00:53
  3. Проблем със скоростта .....
    От helios1 във форум Мрежи
    Отговори: 3
    Последно: 06-12-11, 11:53
  4. Oграничаване скоростта в LAN
    От Daskala във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 04-11-03, 12:31
  5. нямам достъп до D:
    От nniki във форум Общ - софтуер
    Отговори: 25
    Последно: 16-12-02, 01:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе