Re: айде на новите скорости на ADSL 
  работата с оnline заявките е следната:

след като се подаде въпросната заявка ще бъде изпратен КУРИЕР с оригинални договори, които да бъдат подписани... само се чудя как ще ме намерят през деня, след като никъде не е изискван мобилен, а на стационарния е малко вероятно през деня... чудесно измислено ;)
  Тази седмица ще ходя да си взема модем и се интересувам как изглеждат новите модеми (предполагам са по-добри от по-старите и не искам да се "минавам").

10х

Какво ще рече:
Вашата поръчка с номер 6xx6 е със статус: RO.
Основание:

Уважаема Госпожо/Господине,
Вашата БТК ADSL скорост ще бъде автоматично увеличена. В случай че имате допълнителни запитвания, моля Ви посетете БТК Център.
БТК Ви пожелава успешен ден!

Срок не е упоменат 

Бих искал да ви попитам,ако някой знае разбира се,дали мога да прекратя договора с БТК,ако не могат да ми доставят поне минималната скорост по новите тарифни планове!Четох общите им условия,но там не е много ясно описана процедурата.Ако някой е минавал по този път,нека сподели!
  за 6mb ако паднеш под 3мегабита , може да развалиш договора 
за 12 - под 6 мегабита 

Сроковете са упоменати - автоматично ще се смени скоростта до 8 май!
  На някой вече сменена ли е му е скороста автоматично , тук при мен у варна няма промяна , все съм си на 512 кбита.
Пише че увеличението ще стане от 8 април до 15 май , но май по скоро да чакам към 15 май да стане дай боже.
  Здравейте преди една седмица заявих онлайн да ми сменят скоростта с тая новата 12Mbps и всичко точно върнаха ми е-маил и пишеше ,че автоматично ще се увеличи нали и след два,три дни в "network conection" във връзката "internet conection" ми показва 10.4Mbps,a свалям със старата си скорост от.Какво да правя? В моя телевизор ли е повредата или в техния
   Цитат:

Първоначално публикувано от axel85  
 Здравейте преди една седмица заявих онлайн да ми сменят скоростта с тая новата 12Mbps и всичко точно върнаха ми е-маил и пишеше ,че автоматично ще се увеличи нали и след два,три дни в "network conection" във връзката "internet conection" ми показва 10.4Mbps,a свалям със старата си скорост от.Какво да правя? В моя телевизор ли е повредата или в техния

не може да ти пише там нищо по различно от 100мегабита тъй като връзката модем - комп ти е ЛАН. 
всичко ще стане автоматично за тези на които пише статус RO.
всички други трябва по бързо да преминат.
ако имаш още въпроси питай.
  бих показал снимка ,но не мога да прикача. След като рестартирам модема и се върже лана се появява тази връзка намира се в "control panel->network conection->и имам две "local area connection" и "internet connection" тва последното не винаги се показва но както ти казваш това май е връзката м/у модема и PC-то
  В интерес на истината hacked - мен ме питаха вече 3-ма потребители за тази мистична Internet Connection! Нямало адаптер, имало само гейт... не знам и аз какво е, нито съм го виждал някога на яве. Някой ако може да покаже снимка, ще е можем и да помогнем
  Моментален отогвор ! ! !
не можели а !

http://interbild.net/news/show/65
  axel 
това мисля, че няма общо с новата скорост. виждал съм този гейт и преди новите скорости но не съм оглеждал каква е скоростта му
Влез в модема и си виж дата рейта дали е същия. ако нямаш пас-а просто рестарирай модема и виж дали ще се промени стойността. при мен почти винаги се променя поне с някакви десети. 
интересно обаче как уиндоуса разбира рейта на модема ако се окаже че това ти е актуалния рейт

Mr.TECHNO от тези 13 мегабита 10 локал ли са или аз не съм разбрал правилно офертата им.