Яяяяя, тея от бТК ме изненадаха приятно с новите си тарифи:
за повече инфо , сайта им.
Яяяяя, тея от бТК ме изненадаха приятно с новите си тарифи:
за повече инфо , сайта им.
Мдаааааааа, май пак ще преподписвам. Още повече, че вече макс е 1 година. Интересно как ще процедират с клиентите им дето имат оставащ договор повече от 1 година.
БТКи с тея скорости пак си остават жалки и смешни. Все пак ще е по-добре от досегашното положение, но договорът е глупост, която отблъсква доста хора.
БТК - За тебе е...(Б**ти Тъпата Компания)
П.С. Постът ми няма за цел да обижда хората, които ползват БТК.
Ако си от София приемам , че е така. Но за Варна , няма по-добър интернет доставчик от тях.
Добре, защо във Варна не може да се получи нещо подобно на София. Какъв е проблемът? Варна е вторият по големина град заедно с Пловдив и би трябвало в тези два града интернета да е поне на второ ниво в страната по скорости. И за справка не съм от София, а от Благоевград и това със скоростите го кометирах в една тема за Мтел Хоумбокс. Ще излезе, че ние в Благоевград сме по-добре от към скорости/цени от град като Варна? Това не мога да го проумея. И не сме само ние като град, има и други малки градове, които се доближават до скоростите на софийските фирми. Ето и един малък град като Монтана има добри скорости за добри пари. http://www.net-surf.net/?page=Prices#speed
Необяснимо е в град като Варна БТК да са най-добрите.
Честно казано , най-разумната причина за липсата на кадърен нет във Варна която чух е, че преноса от София до Варна е скъп заради монопола на бТК и от там цената скача. Може и да има вече във града някой който да предлага по-бърз интернет, но аз за две години съм нямал нет за около 20 минути. Така, че за мен бТК си остава добър избор.
има много важна клауза - гарантират 3мегабита
старите абонати са с друг статут- предлага се засега на абонати с договор след 09.2007
или на нови.
Старите си чакат реда за 12 мегабита , засега са на 6
"хубаво е да имаш вътрешен човек ,който да ти казва овреме"
Няма по-добри от БТК - Интербилд просто ги скопиха този път.
Най-ниската цена за телефон който да държи ADSL-a е 7 лв , но от него не е РАЗУМНО ДА СЕ ЗВЪНИ - Много скъпи разговори!!!- Само кабела в модема и толкова.
А 8-мбитовите като мен какво правят?
Утре и без това ще ходя да плащам, ще се мятам на 12...
ще почакаш малко - около седмица и нещо!
ако си на бизнес 8-а цената става 75 лв ( от 109 )
С надежда чакам резултати как е връзката при новите договори. За 25лв. и 3мегабита е добре ,но дано пинга е ок ,че с тоя онлайн гейминг ще си остана на 20лв./768Kb/s.
Stanley страницата на инет доставчика ми http://www.pro-lan.net/.
upload го вдигат на 1мегабит както е казал @stenly
12 мегабита по мои сметки излизат 1,5 мегабайта в секунда .
това е много и за тази цена, май няма кой да го постигне поне във Варна.
БТК = Благодаря за Тези Килобайти !![]()
Това със смяната на скоростите online е интересно, но пък на мен ми остава година и 7-8 месеца от договора. Ако сменя скоростта on-line ще ми остане стария договор. Ако отида до БТК и преподпиша, договора ми ще е 1 година![]()
това не е вярноПървоначално публикувано от Carnivorous.Vulgaris
като изключим факта, че юридически не е възможно и издържано, трябва да прочетеш и по-внимателно какво пише в онлайн бланката ("12 месеца")
"Късно е либе за китка..." както е казал народа. Защо не го направиха преди една година? Скъсаха се да ми се обаждат по домашния телефон и да ми предлагат ADSL-а, всеки път търпеливо им обяснявах, че да, интересувам се, но тия цени и това обвързване не ми харесват - и не само на мен, защото от всичките ми приятели и познати никой не ползва БТК, а LAN-овете или кабелните оператори.Първоначално публикувано от Stanley
Новите цени са много положително явление, но ми се струва че ако мениджмънта на телекома си мисли че хората ще се юрнат да си развалят договорите с доставчиците си и масово да сключват договор с тях, ще има да чакат.
Освен това адски ме дразни (като че ли това е типично не само за БТК, и не само за България...) че само на новите абонати се свалят звезди, старите - кучета ги яли.
Всъщност точно това ще стане, особено във Варна.Първоначално публикувано от sclera_bg
Кое ще избереш - ниска скорост, висока цена, лошо качество, кабели по дърветата (Интербилд , про-лан и сие) или 3 пъти високи (реални) скорости, ниски цени, високо качество, че и подземни кабели (БТК).
Тоя път колкото и да не ми се ще да го кажа, услугата на БТК за Варна е без конкуренция. Даже и таксата на телефона като се сметне пак много евтино излиза. И новите договори до 12 мес. Явно БТК имат нови мениджъри дето мислят в перспектива. Лично според мен БТК се стреми към абсолютен монопол на телекомуникационният пазар. А доста фирми инвестират милиони в подземна инфраструктура в момента. Накрая като им е готова подземната оптична мрежа, може да нямат останали клиенти.
Интербилд досега привличаха клиенти с голямото си ФТП, което при тези скорости се обезмисля.