Здравейте, имаме "къща за гости" в Родопите, близо до Девин. Искаме да предлагаме на посетителите си безплатен интернет с поне поносима скорост. В селото няма телефони и ADSL отпада. Посъветвайте ме какво мога да направя.
Здравейте, имаме "къща за гости" в Родопите, близо до Девин. Искаме да предлагаме на посетителите си безплатен интернет с поне поносима скорост. В селото няма телефони и ADSL отпада. Посъветвайте ме какво мога да направя.
Нямаш много голям избор. Да не кажа, че нямаш никакъв. Можеш да ползваш на GSM операторите техният интернет посредством 3G Modem ама цените са малко солени при превишаване на лимита.
Да поразпиташ WiMAX операторите ....може и да ти излезе късмета.
Ако питаш кой са те ето 2 : Nexcom , MAxtelecom и т.н.
Идеята е добра,но тогава какъв е смисъла да избягаш от града и се потопиш в дивата природа.....?
Благодаря за съветите, но:
Именно, и след първия посетител и лимита ще бъде изчерпан, примерно де.Първоначално публикувано от stenly
Вече разгледах и питах, но май нямат покритие там.Първоначално публикувано от BAD_BOBIK
Мисля си , че достатъчно много хора биха оценили наличието на нет някъде в забутано селце.Първоначално публикувано от harvi5
Ако селото е близо до някой по-голям град и има възможност за безжична връзка с насочени антени и АПта, може да инвестираш една сумичка да си докараш нета до селото.
Най-близкия град е Девин, на може би 30 км. А и Родопите са около мен.