Резултати от 1 до 5 от общо 5

До 2017г. броя на автомобилите с WiFi ще надхвърли 7,2 млн.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

До 2017г. броя на автомобилите с WiFi ще надхвърли 7,2 млн.

Все повече автомобили започват да предлагат функции за връзка с Интернет, благодарение на новата безжична технология, която позволява на превозните средства да се превръщат в движещи се Wi-Fi точки. Проучване на iSupply посочи, че до края на 2017г. броят на системите за безжична връзка в автомобилите ще надхвърли 7,2 млн., предаде MeMeBurn.com.

В момента само 174 хил. автомобила по целия свят разполагат със система за безжична връзка. Някои от най-големите автомобилни компании в света предлагат подобни функции в техните модели. Измежду тях са Ford, General Motors, BMW, Audi, Saab и Chrysler. Те са част от двата най-големи проекта за доставка на мобилен интернет при превозните средства Car Connectivity Consortium в Европа и Autonet Mobile в САЩ.

Системата на Ford MyFord Touch е малко по-различна от тази на другите производители, защото не предлага собствена мобилна връзка, а използва наличната от смартфона или таблета на пътник в колата. Чрез специално устройство, системата разпределя сигнала от тип 3G или 4G за всички останали пътници. Всъщност тази идея е много по-добра, защото не изисква допълнителни такси и задължения към мобилните оператори.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:До 2017г. броя на автомобилите с WiFi ще надхвърли 7,2 млн.

Готина 1-во априлска новинка.
    Представям си фразата :
    - "Кажи ми IP- to колата си."

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

или, дай контакт та да се кънектна

5. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Аз пък виждам бъдещи професии като "мобилен хакер" и ситуации като "ами не знам к'во стана, малко преди да ме ударите насред кръстовището едно черепче ми се появи на дисплея на дашборда и ми се изсмя" Както и нови термини в ПТП актовете: без защитна стена на WIFI-то - 50лв" "неинсталиран SP1 - 100лв" "Отворени портове 1396, 1001, 12000 - по 20лв на порт"

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Аз пък виждам бъдещи професии като "мобилен хакер" и ситуации като "ами не знам к'во стана, малко преди да ме ударите насред кръстовището едно черепче ми се появи на дисплея на дашборда и ми се изсмя" Както и нови термини в ПТП актовете: без защитна стена на WIFI-то - 50лв" "неинсталиран SP1 - 100лв" "Отворени портове 1396, 1001, 12000 - по 20лв на порт"
    Е това вече ме уби !!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. 2 БРОЯ PNY 670 GTX
    От thefather във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 21-10-13, 23:19
  2. Отговори: 46
    Последно: 04-09-12, 22:16
  3. продавам DVD-RW 2 броя
    От qni във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-07, 11:57
  4. [ПОЧНА СЕ] 250 лв. екотакса за автомобилите
    От Black Adder във форум Коментирай новина
    Отговори: 16
    Последно: 24-11-06, 18:56
  5. Купувам 2 броя....
    От Kefo във форум Продава
    Отговори: 6
    Последно: 07-02-06, 21:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе