Резултати от 1 до 11 от общо 11

ELTAX Monitor 5 pack/BCH Или JAMO S-606 HCS 3 DARK APPLE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

ELTAX Monitor 5 pack/BCH Или JAMO S-606 HCS 3 DARK APPLE

Двоумя се между 2-та модела вие какво ще кажете по въпроса ?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024973
    http://www.electron.bg/product_info....ltax%20Monitor

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: ELTAX Monitor 5 pack/BCH Или JAMO S-606 HCS 3 DARK APPLE

Да ти кажа честно скоро чух малките Eltax Monitor III. Един познат си ги е купил за стерео и останах очуден от звука им. Принципно от евтините модели от тази марка не съм чувал нищо свястно, но от тези останах приятно изненадан. Имай предвид, че той е дал близо 400 лева за тях, а ти взимаш 5.0 комплект за 700 лв.
    Не мога да направя пряко сравнение и едва ли ще намериш някой, който го е правил, но и Jamo 606 е добър комплект за тези пари. Може би ако целия комплект е на нивото на Monitor III ще са по-добро предложение.
    Само да ти кажа да не разчиташ, че със Jamo S606 ще минеш без субуфер. Въпреки страничния си басов говорител си трябва подходящ отделен субуфер.

4. Тук е от
    Dec 2008

То аз не мисля да минавам без басс все пак дъна Drum & Bass в нас то аз мислех дори кулонките където ще са да са си баш за тая работа и буфера да изкарва басс-а мисля ,че така е най-добре , какво ще кажеш по въпроса? Чудно е ,че комплекта е 700 а по отделно излизат много повече... дали има нещо гнило? Елтакс...

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отиваш, слушаш и преценяваш. Марката е с доста ниско качество напоследък и е предимно китайски боклук, но тази серия явно е малко по-добре. Нали си наясно, че нищо сериозно не може да очакваш от 5 колони за 700 лева.

6. Тук е от
    Dec 2008

добре де какви пари ми трябват ? за да знам какви цели да си поставя но със сигурност ще е по добре от logitech-a :Д

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

О, да. Дори и с някой от горните два комплекта звука ще е по-добър от всяка компютърна системка.
    Иначе за парите sky is the limit.
    Колкото повече толкова по-добре.
    Аз лично съм почитател на плавното ъпгрейдване на системата. Ако сега вкараш 5-6 хиляди лева за звук няма да можеш да я оцениш подобаващо.
    Имай предвид, че освен тези 700-800 лева ще ти трябва субуфер за 300-400 и някакъв ресийвър /400-500 лева/.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hipopotama
    добре де какви пари ми трябват ?
    Узря най-после
    KEF iQ9 - 1900 лева
    Комплект сараунд за него около 900 лева
    Ресивър 2309 - 2400 лева и со готов ......

Не ме слушай, това май ми се иска на мен да имам Май Елтакса свирят доста по-добре на стерео, това може да те убеди да вземеш него.

10. Тук е от
    Jun 2006

11. Тук е от
    Dec 2008

hristobotev пичага плашиш ме ебати цифрите ебати нещото толкова ли е добър ресивъра ,че толкова пари олеее до сега никог ане съм пипал в ръцете си да имам да го разгледам и т.н. за това ще взема нещо да имам някакъв старт туко виж като тебе съм започнал : )

12. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hipopotama
    hristobotev пичага плашиш ме ебати цифрите ебати нещото толкова ли е добър ресивъра ,че толкова пари олеее до сега никог ане съм пипал в ръцете си да имам да го разгледам и т.н. за това ще взема нещо да имам някакъв старт туко виж като тебе съм започнал : )
    Не ме разбра, аз съм със Jamo S606 комплекта, субуфер Елтакс A10.2 и ресивър Ямаха 563.
    Казвам просто, че винаги има и по-добри неща от това което имаш. Винаги си повтаряй, че твоити уши са най-важните при избора. Помня когото ходихме да слушаме колони PMC моделите за 12 000, 21000 и 77000 лева и осъзнах, че не усещам разлика 10 или 20 пъти от старите ми колони(по онова време). Има си за всяка техника хора, аз лично съм краен потребител и гледам филмчета, слушам музика или гледам концерти с DTS и на този етап съм доволен. Слушах как свирят хорни с лампов усилвател и как свири 1 говорител в стъклена колона на същия усилвател .... е много съм далече в къщи от това качество. Но като се напием вечер ще ми е трудно да пусна Весна на маск и да ни надпява с тази техника. Тук е моента да кажа на CrossBlade, че с удоволствие ще дойда лятото да чуя колоните му защото и аз почти узрях за това

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Щом си слушал Бафълите на Гого, значи знаеш за какво говоря Радвам се че не е било излишна ирония. Заповядай, тогажа може и да ми свири бюджетното кино

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. JAMO S-606 HCS или ELTAX Evolution 5.2
    От briton във форум Тонколони
    Отговори: 4
    Последно: 16-11-12, 15:17
  2. Продавам Macbook Pro/Air + Apple iPad 2 + Apple TV2 - запечатани и с гаранция!
    От teodorteo във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-11, 22:16
  3. Продавам Macbook Pro/Air + Apple iPad 2 + Apple TV2 - запечатани и с гаранция!
    От teodorteo във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 10-06-11, 00:41
  4. Събирам мнения за Eltax Monitor 5 pack
    От memory_of_music във форум Тонколони
    Отговори: 11
    Последно: 08-05-10, 21:53
  5. ЧРД Dark
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 07-05-05, 02:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе