Здравейте. Понеже ме е хванала лудата муха да си сменя старите и добри CREATIVE T5900 с нещо по-яко, но и доста по качествено. Та след много мислене и премисляне, определяне на лимити от пари и т.н. най-големият ми проблем се оказа мястото на което мога да сложа новите говорители и освен това в тея летни месеци парите хвърчат като за световно. Та по тези и ред други причини реших да си взема 2.1 система. Като основното на което наблягам е:
- Kачествен звук за музика и игри, филмите са след това;
- Стерео говорителите да са двулентови, като размера на кутията в която са да не е повече от 10-11 см. широка(просто мястото до монитора е много ограничено);
- Колоните да са магнитно екранирани, поради факта, че все още си ползвам CRT монитора DELL Р991;
- Да има някакво дистанционно - кабелно или IR, няма значение(не мога всеки път да се навирам под бюрото и да ги спирам от там);
- Не харесвам и не съм привърженик на "избиващият" прозорци бас, а харесвам мек и плътен бас, който не прикрива средните и ниските честоти със думкането си;
- Определил съм си някакъв лимит от около 300$ максимум, но винаги ако се наложи могат да се добавят 20-30$ отгоре, за хубав звук.
Примерни колони на които съм се спрял са: Klipsch Promedia 2.1, Razer Mako, Bose Companion 3, Harman - Kardon Sound Stick II, JBL Creature, Logitech Z Cinema или Z-2300.
Големият ми проблем, е че много малко от тези колони магат да се намерят, пък камо ли и да се чуят на живо в магазините в Бг. Много моля да пишат само хора, които притежават или са слушали подобни или някой от изброените модели и марки.
Не желая предложения от типа на: "Вземи си тея защото марката е яка" или "мани ги тея боклуци за нищо не стават", или най-изнервящият "бе копувай там некви, всичките свирят еднакво", "ти луд ли си 2.1 да взимаш, за толкова пари ще си вземеш 5.1 или 7.1"!!!
Много благодаря, предварително на отзовалите се.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  .
. 
 Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
 Първоначално публикувано от obshtinska_mishka   извинете
 извинете