МОЛЯ не ми триите и заключвайте темата!!!! занм че модераторите сте "всесилни".
Здравейте,
Първо искам да честитя новата година на всички, да пожелая здраве щастие и късмет.
Второ да се извиня относно идеята на темата а може би и за поставянето й в този раздел. Винаги съм бил привържаник на констуктивните а не на деструктивните подходи, само че идва един момент в който трябва да се направи нещо.
Проблемът е следният: имам съседи с които не мога да се разбера по никакъв начин нееднократно съм ги молил поне в малките часове да си намалят нивото на музиката но резултатът е по скоро отрицателен. Не мога и неискам да влизам в открита конфронтация - сигурен съм че ще загубя много повече отколкото спечеля....
Така че да се върна на въпроса който е продиктуван от следното наблюдение: когато звъня или ми звънят по мобилния телефон преди да го вдигна и съм близо до някакви тонколони било то на радио, телевизор или компютър се наблюдават ясни и доста дразнещи смущения.
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКВО УСТРОЙСТВО НА ТОЗИ ИЛИ ДРУГ ПРИНЦИП КОЕТО ДА НАСОЧИ ПОДОБНИ СМУЩЕНИЯ И ДА ПОВЛИЯЕ ВЪРХУ ТОНКОЛОНИТЕ КОИТО СЕ НАМИРАТ В СЪСЕДНА СТАЯ РАЗДЕЛЕНА ОТ ЕДНА СТЕНА....
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ И МОЛЯ НЕ МЕ СЪДЕТЕ ЗА ЖЕЛАНИЕТО КОЕТО ИМАМ ДА ПРЕЧА НА "ДОБРИТЕ " СИ СЪСЕДИ.....
идей от рода срежи кабела на кабелната, спри пусни ток и др. вандалщини на кабела за интернет....не ме интересуват. искам просто когато си позволят да бъдат нагли да не могат да си слушат съоветната музика... не искам да им причинявам никакви щети а да си отстоя правата на спокоиствие по собствен индивидуален начин!!!