Здравейте,искам да ви попитам дали съществуват говорители за компютър от типа на 5+1 за домашно кино без кабели???Как се включват към компа??
Здравейте,искам да ви попитам дали съществуват говорители за компютър от типа на 5+1 за домашно кино без кабели???Как се включват към компа??
Говорители има в радиото и в телевизията. Четат новините.
А такива тонколони има за някои системи за домашно кино. Към моята са такива. Сигнала влиза в съббуфера. Там е усилвателя и предавател. Предните три колонки са свързани с кабел. За задните две сигнала се подава към приемник, в който също има усилвател, за който са свързани задните две. Така си спестявам мотаенето на кабели през целия хол.
На мен също за това ми трябва,за да не размотава кабели по дневната.А по отделно продават ли се,къде,сайт??Стават ли да се свързват към компа?
Хареса ми лекото чувств за хумор, но Потребителя е коректен. Защото думата "говорител" е от малкото с двойно заначение - Устройство, което при свързване към съответното оборудване издава звук - бълг. тълковен речник.Първоначално публикувано от Lupus
В Сони център има такъв комплект за PC с безжични задни колонки.
Друг вариант в сферата на мечтите ми е Bang & Olufsen и техните комплекти BeoLab
Нека все пак бъдем точни когато употребяваме даден термин. Говорител или високоговорител е самото устройство, което превръща електрическите колебания в звук. В поста си Потребителят има предвид тонколони, в които има освен говорител(и) и още ред други неща.Първоначално публикувано от hristobotev