Привет на всички.Моля за малко помощ .Имам блурей , искам да си взема безжични колони 5.1.Дайте съвет за марка и откъде да ги взема.Предполагам че ще ми трябва и ресивър onky добре ли е .Благодаря предварително
Привет на всички.Моля за малко помощ .Имам блурей , искам да си взема безжични колони 5.1.Дайте съвет за марка и откъде да ги взема.Предполагам че ще ми трябва и ресивър onky добре ли е .Благодаря предварително
Това ми е и на мен интерестно ,дано да има някой да ни светне !
Това за безжичните тонколони е " трън в г..а " ! Разположение , пряка видимост с излъчвателя и прочие !
Колега popov , това че имаш блу-рей като как те подтикна за избор на такива колони ! Говориш и за ресивър , Onkyo може би , да добре е , но тези колони нещо , помисли си пак !
И още нещо - кой сериозен производител на тонколони произвежда такива , че и 5.1 ? Само виж какви цени имат кабелите за тонколони , то ако ставаше само по въздуха !![]()
здравейте отново .Видях че има безжични колони за РС с USB накрайник.Блу-рея има USB порт предполагам че ще стане озвучаването .То вярно с кабел е най-добре но ще ми отвори много допълнителна работа
Усб-то нали е вход ? А на теб какво ти трябва ? Но пробвай , може и да стане !
И колко стуват тези колони , а и ресивъра ? Човек , не се занимавай с това , вземи си с кабели , та да не съжаляваш после !
Примерно , това ти решава проблема и свири прилично - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KYO-HT-S5405/B .
доколкото знам USB е вход и изход а колоните са тези
Бъдете първи - добавете мнение
Availability: На склад
195,00 лв.
Qty:
ИЛИ
Добави към желани
Добави за сравняване
Описание
Усилвател: Изходна мощност: 54 вата RMS
Разпределение на мощността: 15 W х 2 + 24 вата RMS
Хармонично изкривяване: 0.3% 1 Watt 1kHz
Честотен обхват: 35Hz - 20kHz
Сигнал / шум:> 75 db
Разделяне:> 45 db
Вход чувствителност: 350mV
Бушон: T400mAL250V
Безжична технология:
- 2.4GHz ISM банда
- GFSK модулация
- до 10 метра пряка видимост
- RF скачаща честота функции
- аудио формат в 16bit, 48kHz честота на дискретизация
- Ниска консумация на енергия
Говорители: "пищялки водача тип: 2.5" х 2
Пищялки номинална мощност: 15 W × 2, 4 ома
Мембрана на събуфъра тип: 6.5 "с eAirbass
Събуфър номинална мощност: 30 вата 8 ома
Microlab FC362W - безжични колони
Double click on above image to view full picture
Намаляване
Увеличаване
Още изгледи
без батерий .Е че са слаби слаби са,но за хора без някакви по-специални изисквания стават
Това не е вярно - нали искаш да са безжични , е получаваш ги , а дали ще ги чуеш - това е въпроса !Първоначално публикувано от popov
Работят си на 230v и могат да бъдат произволно мощни. Безжичен е само преносът, т.е. няма интерконект.
Хубави безжични модули за 2 колони струват 1200 лвКакво включват ? Трансмитер и 2 приемника , за всяка колона по един , като в приемника има цифров усилвател от висок клас с мощност 50 Вата. Трябва им 220 Волта за захранване на 3 те модула