Re:Помощ за СУБУФЕР JAMO?
JAMO E-6SUB BLACK - 40'' (102 СМ.) ГОВОРИТЕЛ ,тези в Техното са луди :016: . Какъв е сегашният ти суб ,че ще го сменяш с някой от тези ?
В момента съм с YAMAHA YST-SW216B но на колоните JAMO S-606 почти не се чува само при филми.Този суб в момента ми е 100 вата а тези JAMO ги дават над 250 мисля че ще се отличава от колоните!
Пробвай първо да му смениш местоположението ,експериментирай на всяко едно възможно място ,как се чува .
Jamo твърдят, във форума си на руския си сайт, че суб-а за този комплект е JAMO SUB-650.
Но като бивш собственик на S606 комплекта, ще ти кажа че няма смисъл от това да купуваш Jamo продукт в този момент. Сигурно в бъдеще ще сменяваш колоните и бих ти препоръчал следното:
1. Събери пари и си купи по скъп суб, примерно -Velodyn Impact 10 или новия им EQ 12, ходи и чуй също Dali Icon sub, има в момента добра промоция и на Epos sub /питай lazarus18/.
2. Съветът на Vanquished е най-логичниото, което трябва да направиш сега. Запази си този суб, до като нямаш пари за новия, като му смениш мястото. Оптималното място ще намериш като сложиш суб-а на мястото, на което седиш сега и пазиш из стаята. Където го чуваш "най-ниско" звука, там е мястото на твоя суб :) :) Разбира се често е трудно той да седи там ....