Отговор: Мнение за колони Tunder
Пълни боклуци. Имитация на колони са. Ужасен звук и калпава изработка.
По-добре виж нещо на Yamaha, Jamo, Tanoy.
Заклупил си ресиивър да сметнем че ще правиш домашно кино и имаш задни и централна колона и търсиш предни или искаш стерео система??
Ще правя система за домашно кино, но постепенно. Първо ще взема ресивъра, предните колони и видях че продават център отделно от съраунда. След време ще взема задни колони и активен субуфер, но всичко с времето си.
Всичко тръгва от новия ми телевизор... купих си 42" LG и искам да му вкарам по-добър звук, защото картината е добра, а звука не и "магията" на киното се разваля. Не разбирам от тези неща и първоначално си мислех че 100-150лв ще стигнат (колони за компютър), но разбрах че не става. После реших че ще взимам система за домашно кино за около 200-250лв.(тези готовите в техно-маркет/полис), но и от тях се отказах, защото те свирят по-лошо и от колони за компютър. Тогава реших че ще търся ресивър 2ра употреба и отново вдигнах бюджета вече до 400лв -200лв за ресивър и 200лв за колони. В последствие и от този вариант се отказах, защото не знам как да го проверя дали работи като го получа пък и гаранция няма. Това е цялата история.
Ресивъра го поръчах от едно местно магазинче което има главно стока на Tunder и затова пуснах темата.
Ами както колегата по горе каза бягай надалеч ще си дадеш парите за нищо бюджета ти е доста ограничен и за тази сум бих те посъветвал да си я заделиш настрана да добавиш след време още толкова и да си закупиш от промоциите дето пускат технотата 5.1 + ресиивър за сумата от към 900 лв ще си по очарован и ще ти вършат работа за целта.
Вече съм поръчал ресивъра и съм дал капаро....
Тогава събери парички за комплект колони най-добре http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IONEER-S-ES3TB това вместо тъндъра но вземи си ресиивъра и отиди ги чуй преди да купуваш може да не ти допаднат но във този ценови клас нямаш голям избор.
Както вчера ти споменах , в Електрон-а правят някаква разпродажба на Елтакс - по-добре ще са от Тундър-а .
ELTAX Hollywood 5pack/S (5.2
Ще огледам пак, но не видях тези от електрон къде мога да ги чуя и марката изобщо не съм я чувал и виждал досега. Гледам до 600лв да взема ресивър (400лв.)+ фронт колони до 200лв. (центъра които гледах е 30лв. , него винаги мога да го взема). Като стигне ресивъра все пак ще чуя тези колони на Тъндър в магазина (нали трябва да го пробвам :) ). Знам че 200лв. са много малко за колони, но на етапа няма повече.
Решил си го то е ясно че нети се чака решението си е изцяло твое.
AccurseD ,недей се стискай прекалено,после ще съжаляваш . Виж горепосочените Pioneer за 500лв петте или Елтакса . Тъндъра е пълна скърб,скраб,отврат .