Здравейте търся да закупя кабели за Тонколони марка B&W dm 604 s2 ресийвъра е Denon Abrams 2400 и център B&W CC6 s2 ще са ми нужни около 7 метра !Предложете някой кабел среден клас!QED Original Или Proel?!?
Здравейте търся да закупя кабели за Тонколони марка B&W dm 604 s2 ресийвъра е Denon Abrams 2400 и център B&W CC6 s2 ще са ми нужни около 7 метра !Предложете някой кабел среден клас!QED Original Или Proel?!?
Този пост е редактиран от toto_vd; 23-11-18 в 09:44.
Могат да променят звука.
QED Original е добър вариант ако можеш да си го позволиш. По твърдичък е имай го в предвид.
Аз преди доста време подмених Джамо кабел купуван от ТМ (който доста ми прилича на някои варианти на Проел-а) точно с QED Original и имаше съществена промяна към по-добро .
Сега обаче ми идва леко късичък и аз взех да се чудя дали да взема пак такъв или да мина на по-висок клас ... тъкмо ме присети да погледна дали има нещо на "промоция" днес![]()
@svetlio1
Какво трябва да означава "по висок клас"? Че с кабелите е по скоро относително.
Дължината колко е?
Ако ти харесва начина на звучене защо не вземеш същия?
Ако не пробвай Chord C-screen на пример. Или нещо от тук дори...
Къси ги взех тогава - по 2м за предните и 1м за център ... ама сега със стойките трябват по 3м ...
Под "по-висок" клас точно това имам предвид- поне следващото ниво като цена ... ама го има и притеснението дали няма да е по-злеЗа сегашните ми колони имаше писано, че трябва да избягвам "сребърните" кабели ...
Колеги колебая се между тези 2 вида кабели но не знам да не са тънки за фронтални колони и център !
QED SILVER ANNIVERSARY XT
QED SILVER ANNIVERSARY XT
КабелиКабели за тонколониНа метър
QED
Каталожен №:
Спесификация:
Wire gauge - 16 AWG
Unique SPOFC triple braid 5 x 16 x 0.1mm
X-Tube™ technology
Jacket OD - 3.90mm
Cross-sectional area - 1.50mm²
Loop resistance - 0.021 Ω/m
Capacitance - 50pF/m
Inductance - 0.47 µH/m
Dissipation factor - 0.0006
Ideal for use in all installations
В наличност
БялЦена: 19 16 лв / метър
И QED Performance Ruby Anniversary Evolution
Удостоен с най-висока оценека 5* от списание "What Hi-Fi" ,кабелът на QED Ruby Anniversary Evolution е напълно нов кабел за тонколони създаден в лабораториите на QED в чест на юбилеят послучай 40 годишното присъствие на QED в авангарда на дизайнерите на кабели за тонколони във Великобритания.
В наличност
16 лв / метър
Явно разстоянията няма да са дълги така че може би ще свършат работа.