Резултати от 1 до 6 от общо 6

Трябва ли ми MySQL?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2004

Трябва ли ми MySQL?

Уча PHP стъпка по стъпка и още не съм стигнала до MySQL. Съставих база от около 1000 неща на XML , обработвам я със SAX-парсер и си работи, но ме гризе червея. Къде ще се издъня? Да се хвърля ли да уча и MySQL?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Трябва ли ми MySQL?

100% ще ти потрябва mysql даже и да се откажеш да се занимаваш с php пак е хубаво да знаеш sql-a

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Трябва ли ми MySQL?

Даже на изпита за шофьорска книжка ще ти трябва!...или пък, за да сготвиш пилешка супа.

;-))))

5. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Трябва ли ми MySQL?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Даже на изпита за шофьорска книжка ще ти трябва!...или пък, за да сготвиш пилешка супа.

;-))))

<div align="right">Originally posted by Ghost*-*16/04/2004*:* 14:01:01</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За пилешката супа предлагам да се хванеш с борландския Oracle. На принципа "базичка - гигабайтче" е [:D]

6. Тук е от
    Oct 2004

Трябва ли ми MySQL?

xml -a se izpolzva za transfer na dokumenti i sudurga info edinstveno za strukturata. Ako iskash da izprashtash tova info na njakoi - ok xml-a stava no za da go suhranjavash e po dobre da go importnesh v sql - ako puk ne ti se zanimava ostavi infoto v xml ama shte ti narasne vremeto za obrabotka i njama da imash neobhodimata guvkavost. A za tova kude shte se izdunish - njakude okolo 50 000 -nia element

7. Тук е от
    Aug 2002

Трябва ли ми MySQL?

Reinforced определено научаването на SQL и в частност MySQL ще е нещо, което ще ти помага и във бъдеще. Освен това съм сигурен, че научаването му няма да ти отнеме повече от седмица-две. Заявките са елементарни след като им схванеш същноста, а и никога няма да ти се налага да работиш нещо на ръка след като има http://www.phpmyadmin.net/.

Ххехех, poorsinner далеч преди 50,000 елемент всичко вече ще се влачи с такава страшна сила, че можеш да го смяташ за издънка [:D] .

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. MySQL репликация
    От Pitar K във форум Програмиране
    Отговори: 5
    Последно: 02-02-07, 10:50
  2. PHP, MySQL,
    От Adrasteja във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 02-11-06, 16:07
  3. PHP, Access, MySQL
    От Nedko във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 13
    Последно: 27-10-04, 08:53
  4. php/mysql on Mandrake 9.1
    От OvErRiD3 във форум Linux
    Отговори: 7
    Последно: 10-10-04, 20:20
  5. PHP and MySQL $query
    От PacoRabanne във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 29-03-04, 13:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе