Не е точно , че не работи но нещо се бъгва формата за регистриране .Но иначе като цяло се опитваме да направим един изцяло различен ,от всички Български портали,сайт с много информация и при това стойностна.
Най-после свестен скрипт на хоризонта за обсъждане...PHPnuke 7.0 обаче е доста бъгав, посети http://www.nukefixes.com/ и виж там има вехти service pack-oве, най-добре е да го ъпдейтнеш на версия 7.5 - успех! При нужда от помощ - contact me!
Хмм, идеята ми харесва, но реализацията определено не. Аз като цяло не обичам визията на PHPNuke, но специално тея цветове ме отвращават. Или по-точно липсата на цветове. Но, нека да започнем отгоре-надолу.
- нямам представа какво представлява тоя "лист" в логото, но някой ви е излъгал, че ако сложиш сив текст на сив фон всичко ще се чете [8D]. Мисля, че сега е момента да се хванете и да си направите едно нормално четимо лого, което да стои добре на заглавката.
- уфф, гледам си часовника и няма да има време да пиша повече по темата сега. Тоя проблем със сивите цветове е общ за сайта. Време е да се научите, че не трябва да се правят едноцветни неща, защото окото работи на принципа на акцентите. Сега като четеш една новина и по навик продължаваш на другата. Няма лесно различима граница между отделните новини пък да не говорим за отделните секции.
Разчупете визуално малко тоя сайт, защото така е безличен.