Резултати от 1 до 5 от общо 5

Weblog

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Weblog

Трябва да си направя weblog. Бях си харесал nanoblogger, но е малко кошмарен, защото всичко се прави от командния ред. Трябва ми нещо подобно, но публикуването да е през web.

Надявам се някой да ми помогне...

2.  

3. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

Weblog

Мога да препоръчам http://www.simplog.org/

Те го те в действие - не съм го обновявал от маса време, ма работи иначе - ше дfбиеш представа.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Weblog

Здравей

Видях го това нещо и не е лошо. Сложих си го, но ми дава грешка. Грешката е следната:

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated - argument passed by value; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of marker_sub(). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file. However, future versions may not support this any longer. in /raid/www/elena.bg/blog/root/blog.php on line 26

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated - argument passed by value; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of marker_sub(). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file. However, future versions may not support this any longer. in /raid/www/elena.bg/blog/root/blog.php on line 26

Можеш да я видиш в действие на адрес blog.elena.bg.

Надявам се да ми помогнеш.

5. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

Weblog

Твоят проблем го има във сайта на blog-a (и в частност, във форума) - http://www.simplog.org/forums/viewtopic.php?t=112

6. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Weblog

Решението е добро, само че тоя човек ползва Windows, а аз ползвам платен хостинг под Linux.

Някакви други идеи?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе