Поредния въпрос ). Някой да е ползвал js за да направи анкета ? В смисъл , да се избират три възможности и да се показва резултата от гласуването. Ако някой има нещо такова може да пише едно постче.
Поредния въпрос ). Някой да е ползвал js за да направи анкета ? В смисъл , да се избират три възможности и да се показва резултата от гласуването. Ако някой има нещо такова може да пише едно постче.
ман, не съм вещ в ситуацията, но да споделя моите оскъдни знания. Не зная къде се хостващ, но качествена анкета без server-side scripting не би могъл направиш мисля (няма кой да чете и пише файлове). Само с js - може и е лесно, но при гласуване реално трябва да ти пратят резултата на майла, не да го показват на страницата. Най-лесния и елегантен начин е да се регнеш някъде където предлагат такава услуга и с "вълшебника" да си направиш анкета, после само да изсипеш кода в твоята страничка да се показва. Това съм го правил със Спарклит и работеше, не изглежда никак зле. Ето да прегледаш други опции ако имаш желание. успех.
малко разяснения - http://javascriptkit.com/howto/polls.shtml.
Разгледах работите и са доста интересни. Достигна още един проблем обаче. Някой да е ползал примерно бутон, който при натискане да принтира дадена страница в сайта. Както тук при форума има принт, само че да е на хтмл . ?!?!?