Може ли малко помощ от по-знаещи ?
Здравейте. Имам следния проблем. Имам желание да направя скрипт, от тип "Количка за пазаруване", но познанията не са ми достатъчни за на направя такова нещo. Търсих из www.hotscripts.com и където ме отведе www.google.com, но не мога да намеря нещо което да е достатъчно просто и да може (поне теоритично) да може да прави някаква връзка с paypal , epay или нещо подобно. Ако някой може да ми помогне (или ми даде готов)ще съм му мнооооооооого мноооооооооого благодарен.
P.S В една книга имаше нещо такова. Тя се казва " Разработване на проекти за WEB c PHP и mySQL" че там имаше нещо такова. казваше се book-o-rama но в интернет просто го няма . . .
Привет. Това, с което мога да ти помогна е копие от книгата "PHP and MySQL Web Development"+Source. Там глава 25 е "Building a Shopping Cart". Ако ще ти свърши работа остави мейл или PM за да се разберем как да я получиш.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
P.S В една книга имаше нещо такова. Тя се казва " Разработване на проекти за WEB c PHP и mySQL" че там имаше нещо такова. казваше се book-o-rama но в интернет просто го няма . . .
<div align="right">Originally posted by Nedko*-*06/03/2005*:* 13:01:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мога да ти изпратя скриптовете от книгата, ако смяташ, че ще ти свършат някаква работа. Според мен по-добре си купи книгата, ако сериозно си се захванал.
В същата книга препоръчват готовата система Fishcart (http://www.fishcart.org/)
Първо бих искал да благодаря за помоща и бих помолил двамата да ми пратите материалите за да мога да взаимствам оттук-оттам. Ще ви пратя и на двамата PM.
Пак благодаря
Доколкото си спомням за ePay не ти трябва скрипт. Те ти предоставят линк, след регистрация на търговец и най-лесният начин е да вкараш линка в сайта си. Който реши да купува - по регистрацията ти, ePay ще разберат кой си и съответно ще преведат сумата в сметката ти (след съответната комисионна [8D] ). Отиваш в сайта на ePay и четеш. Успех.
Ето какъв скрипт търся аз:
да е написан на PHP;
да е прост по структура;
да е функционален;
да използва възможностите на mySQL бази данни;
да е нещо като http://www.shop-script.com/php-shopp...oftware-3.html ;
и естествено да е безплатно.
Идеята ми е следната: начинаещ съм на тема PHP и mySQL. За това се хванах с такава задача да направя катъв скрипт (от тим количка за пазаруване) за да мога да затвърдя знанията и възможностите си, както и да добавя нови.
Прегледах и osCOMMERSE но тя е прекалено сложна за мен :(
Ако някоя добра душа потърси за нещо такова (че и ако намери) ще съм безкрайно благодарен и ще ви покажа крайния резултат.
Със здраве [^]