Резултати от 1 до 8 от общо 8

HELP Проблем с Swf . Може ли да се edit- ва ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2004

Приятелчета , обръщам се към Вас защото съм много бос в тези неща . а съм убеден че тук в този сайт са умните глави ... Имам няколко файла с разширение /swf/, които са на английски и шефа ми ме кара да ги преведа на български, както и 1 на който ме моли да му махна една дата , защото вече е изтекла - може ли да стане това нещо изобщо, с коя програма трябва да го направя? Ще съм ви крайно благодарен ако ми помогнете . Има ли значение кирилизацията тук или не. Помагайте

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Използвай програмата <font color="blue">SWF Decoder</font id="blue"> - тя нацепва флаш-файла на първоначални модули, сиреч нещо като декомпилатор е. Оттам нататък правиш проби за кирилицата, но мисля че няма да е проблем.

4. Тук е от
    Mar 2004

Търсих такава програма, но не намерих, ако се има впредвид swf decompresor - не става , отваря флаша, разделя го на 1000 парчета и .....нищо освен да го плейне , за нищо друго не става .....

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Програмата се казва <font color="blue">SWF Decoder</font id="blue">, а не Decompressor... За съжаление не помня откъде съм я свалял, но е малка [около 1 МВ] и ако искаш да ти я пратя, напиши ми e-mail-a си на PM...

Но ако и тя не постигне желаният от теб ефект, най-добре си потърси в Нет-а някоя специализирана програма за Flash-обработка на <font color="red">MacroMedia</font id="red">...

6. Member
    Тук е от
    Feb 2003

В твоя случай предлагам две възможности (и двата са с продукти на Sothink - http://www.sothink.com)

- Да използваш swfquicker, която ти дава възможност да редактираш отделни елементи на .swf Файла. Програмата има сходен интерфейс с Flash и сравнително лесно се заменя текст (в редки изключения може да се наложи да се преправи целия обект)

- Да използваш SWF Decompiler и функцията й Export FLA, после редактираш във Flash

Ако компютърът ти "може да пише" на кирилица, няма проблеми да сложиш текст на български, но не и всички шрифтове.

Малко се страхувам обаче, че за да се справи човек, трябва да има някаква представа от Flash.

7. Тук е от
    Mar 2004

Джени, това е голяма работа , което ми го даваш, като идея, обаче, къде мога да намеря кракната версия, знаеш какво стана с фри сайтовете , вече ги няма никакви ...

освен това гледавм ,че има и други програми на сайта , ти с нещо друго интересно на същата фирма работил ли си ?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Ще ти ги изпратя, ако дадеш някакъв адрес (около 11 МВ).

От другите им продукти имам само Sothink DHTMLMenu и го ползвам рядко, но върши работа.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<font color="purple">Mitkosan</font id="purple">, Jenny е жена, а не мъж.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. flash edit
    От qni във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 16-10-07, 12:49
  2. Cool Edit Pro
    От Offenbach във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 30-04-04, 17:07
  3. edit
    От MANIAK във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 26-07-02, 21:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе