Значи пред мен възникна следния проблем. Занимавам се с PHP/mySQL, но съм още много зле. Опитах да си направя web магазин - съптветно не успях, сега съм се заел със друго достатъчно сложно начинание.
Искам да направя ценова листа (с не повече от 2-3 артикула може би) която да може на инпорт-ва от Excel-ски файл данните, защото мн хора ми казаха, че такова нещо не мога да направя. Та въпроса ми е на някои попадал ли му е такъв готов скрипт да човъркам и да се уча от там.
Благодаря предварително на хората, които ще ми помогнат
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Принципно има, ако ти е под Windows сървъра.
<div align="right">Originally posted by fori*-*15/04/2005*:* 11:15:39</div id="right">
Мм @fori потърсих за това, с което ми помигна, питах насам натам, мотах се из Интернет, но не мойах да направя това, което ми препоръча. Ще ми обясниш ли малко по-подробно за какжо става дума?
Обяснявам малко по-подробно. Инсталираш си mysql-odbc драйвъра. Създаваш си един user DSN за съответната база. Експортираш от съотвретният офис продукт.
Емм @fori опитах се да вникна в смисъл-а на това, което го каза, но и идея си нямам как ще го направя това. Потърсих из нет-а питах, но не получих отговор.