Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпрос

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Въпрос

Значи пред мен възникна следния проблем. Занимавам се с PHP/mySQL, но съм още много зле. Опитах да си направя web магазин - съптветно не успях, сега съм се заел със друго достатъчно сложно начинание.

Искам да направя ценова листа (с не повече от 2-3 артикула може би) която да може на инпорт-ва от Excel-ски файл данните, защото мн хора ми казаха, че такова нещо не мога да направя. Та въпроса ми е на някои попадал ли му е такъв готов скрипт да човъркам и да се уча от там.

Благодаря предварително на хората, които ще ми помогнат

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Въпрос

нсталираш си ODBC конектор за mysql, наливаш си екселските шитове направо в базата, четеш с пхп и тва е... толкова ли е сложно?

4. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Въпрос

А интересно дали има начин да се редактират и добавят записи в .xls файла през web интерфейс?

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Въпрос

Принципно има, ако ти е под Windows сървъра.

6. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Въпрос

Еми да кажем, че сървърът ми е на Linux (Slackware 10.1). Има ли нещо, с което ще можете да ми помогнете?

Благодаря предварително

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Въпрос

Ма аз ти написах...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Въпрос

Fori извинявам се. Не съм бил внимателен в момента.

Няма повече [:I]

10. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Въпрос

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Принципно има, ако ти е под Windows сървъра.

<div align="right">Originally posted by fori*-*15/04/2005*:* 11:15:39</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Под уиндоус е, ако можеш да дадеш някаква идея, защото нищо не ми идва на ум и вече се каня да инсталирам делфи-то.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Въпрос

Мм @fori потърсих за това, с което ми помигна, питах насам натам, мотах се из Интернет, но не мойах да направя това, което ми препоръча. Ще ми обясниш ли малко по-подробно за какжо става дума?

Благодаря пак [:D]

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Въпрос

Обяснявам малко по-подробно. Инсталираш си mysql-odbc драйвъра. Създаваш си един user DSN за съответната база. Експортираш от съотвретният офис продукт.

Вариант Б - пишеш си програмка на VB или С#.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Въпрос

Емм @fori опитах се да вникна в смисъл-а на това, което го каза, но и идея си нямам как ще го направя това. Потърсих из нет-а питах, но не получих отговор.

А има ли такъв готов скрипт за моите нужди?

Благодаря предварително

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Въпрос

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе