Имам проблем с флаш бутоните в Dreamweaver - не мога да им задам текст на кирилца какъвто и фонт да им сложа - излизат ми само маймуни. Моля, помогнете!
Имам проблем с флаш бутоните в Dreamweaver - не мога да им задам текст на кирилца какъвто и фонт да им сложа - излизат ми само маймуни. Моля, помогнете!
Какъв ти е енкодинга на хтмл документа ?
Cyrillic Windows 1251, ама не е в това проблема...
Ползвай кирилизиран шрифт...
Пример - Hebar
И аз имах преди един такъв проблем с кирилизацията и така се получаваше, особенно, ако става въпрос за нещо динамично. Ако бутоните са ти статични и нищо не се променя по тях .... трябва да се помисли от къде идва проблема.
не става толкова лесно... голяма играчка беше и имаше едно ръководство от babailiica, но всички линкове са мъртви...*
но може случайно нашата Jenny да го е запазила... че едно време и тя питаше... :dock:
ще направим нещо по въпроза...или поне ще опитам
По принцип всичко пазя, въпросът е да го намеря Обаче току-що се връщам от Родопите и още утре ще потърсяПървоначално публикувано от Dockera
Така, свързах се с автора на решението на проблема, и той биде така любезен да ми предостави работещ линк - http://www.babailiica.com/articles/dw/
Znachi problemat e reshen, az sashto namerih failovete. Po prinzip na vremeto reshih problema si s instalirane na Dreamweaver MX 2004 (sorry za lat, no kade e Kredor?
Hora, strahotni ste Reshihte mi mnogo problemi, blagodaria!