Така, така - това се оказва че е моя грешка, както изглежда съм се объркал. Извинявам се, ако съм заблудил някой (това по отношение на домейна). :oops:
Преглед за печат
Така, така - това се оказва че е моя грешка, както изглежда съм се объркал. Извинявам се, ако съм заблудил някой (това по отношение на домейна). :oops:
Интересна тема сте заформили :) в момента и аз си тръся качествен хостинг. Доста се порових в нета и една компания ми направи впечатление, само че искам първо да чуя някакви коментари. Сайта им е www.superhosting.bg. В момента имат промоция – 2555 МВ disk space, 100GB трафик, 2 безплатни домейна и т.н. за 7лв. на месец Вчера им се обадих, да питам за промоцията и ми се сториха стабилни. Наистина домейните били безплатни, ама само при поръчка за една година
:)
Ако някой има опит с тях да сподели...
Аз се колебая точно между tophost i superhosting... но вече имам регистриран домейн, затова повече клоня кам tophost !
А и за 25 лв. нищо не губим :beta1:
Абе и аз много се колебая... то цената от 24 лв. е доста примамлива, макар че с ДДС-то стават 30, ама не зная..то зад ниските цени винаги има нещо скрито :shocked: А пък и в един друг форум прочетох доста странни неща за tophost :
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5
24 лв е с ддс-то цена... така че какво му плащаш* ;)
Като чета никъде по клубовете няма сериозни забелешки.
Скоро ще се пробвам и ще споделя :)
Ти нещо много ги защитаваш тези tophost...почвам да ти се чудя....дали не си пристрастен. А пък и си се запознал с мненията за тях...Цитат:
Първоначално публикувано от temelkoff
Аз им разгледах подробно офертата и това което ми хареса е че дават 5 Add-on домейна, което го няма при нито един от другите доставчици. А цената наистина е добра...само ме притеснява това, че пише "Цената е валидна до набирането на необходимия брой клиенти" ??? И догодина като реша да подновявам като ми кажат, че необходимият брой е набран... и трябва да платя двойно или тройно, пак трябваа да търся нов хостинг :angry:
Ти като толкова знаеш за тях, кажи как им е поддръжката....
Не ги защитавам.. просто си търся хостинг.
Иначе - "Цената е валидна до набирането на необходимия брой клиенти"- и мен ме притеснява ама смятам да се пробвам :)
За поддръжката ще споделя като си взема хостинг... тъпото е че докато се наканя може да наберат необходимия брой клиенти.
"Цената е валидна до набирането на необходимия брой клиенти" може и да е трик, с който се цели потребителите да побързат да се възползват от "промоционалните" цени, които така или иначе после да си останат постоянни. Справка - промоциите на мобилните оператори от типа "валидна само до..."
Относно промяната на цените при подновяването - винаги може да се получи не само спрямо цените, но и при условията, след изтичане на предплатения период. При мен например host.bg промениха броя на MySQL базите данни, което, както писах по-горе, стана причина да се насоча към друг доставчик.
От две седмици вече има хостинг, нямам оплаквания.... за сега* :)
Ето малко инфо:
[img width=547 height=600]http://www.bl-grad.info/share/cpanel.jpg[/img]
Целия ми опит с български хостинг компании ме докара до следния извод - все още тука няма фирми които са дорасли до нивото да предложат хем ефтин, хем качествен хостинг. Най-добрият вариант е да си намерите човек който препродава услугите на големите хостинг провайдъри. Излиза малко по-ефтино от това да се купи хостинг директно от тях.
В издирването си на хостинг попаднах на следния сайт:
www.iskamhosting.com
Там има ревюта на хостинг компаниите на българския пазар. Не че информацията е пълна или надеждна, но поне е някакъв ориентир. На мен ми помогна да си избера фирма, дано е полезен и за вас :)
"хем ефтин, хем качествен хостинг" няма и аз съм убеден.
топхост са доказателство.
а този хостинг? има ли някои впечатления?
http://www.hostingmotor.com/
Разбра ли нещо повече за СуперХостинг.БГ?Цитат:
Първоначално публикувано от black_hawk
Доказателство за какво? До момента не съм имал проблеми с тях... :undecided:Цитат:
Първоначално публикувано от temelkoff