просто исках да си хвана линк :) но като нестава няма да се мъча :)Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Преглед за печат
просто исках да си хвана линк :) но като нестава няма да се мъча :)Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
То може да стане, ама не по-този начин. Говори с Kris (KOD) и се разберете...Цитат:
Първоначално публикувано от delfin13
пиши на кирилица!
Да бе ще пише, той е бАлгарин!
абе то.... и бУлгарин да си все тая... не го ли напишеш на кирилица, шитня си е...
мина ерата на мирк-а, когато кирилицата беше екзотика...
Здр. не ми се искаше да пълня сайта с други подобни теми затова си позволих да пиша тук, ако някой има против ще си изтрия поста, нп :)
Искам да направя едно сайтче за продажба на разни дранкулки, та ме интересува коя е най-подходящата програма. Искам да има галерия с цени, да може да си правят регистрация хората, и не на последно място да може лесно да се обслужва (да се добавят нови артикули и пр.) започнах с DreamWaver 4, но ми се струва леко бъгната, или аз не ги правя нещата какато трябва. Затова преди да почна да чета по-подробно искм да разбера коя е най-подходящата програма.
Предполагам, не искаш да пишеш от А и Б електронен магазин...
Забрави първоначалната си идея и огледай коя от безплатните, готови платформи е най-подходяща за теб.
С DreamViewer такова нещо няма как да стане. Това което предлага @KOD също мисля, ще е непосилна задача.(трябват основни познания по бази данни, PHP...) Варианта е или да намериш някои които може да ти го направи. Или да използваш някоя от готовите системи за онлайн магазин. И в 2-та случая ще ти излезе към 400 лв. Отделно ти трябва домейн и хостинг...
Тези неща които ми казахте ми бяха доста от полза.
Спрях се РexCart, които ползват OpenCart, това беше най-евтиния вариант 100-120лв. Интересуваме дали някой може да каже някакво мнение за тях.
Хостинга реших да го направя в superhosting.bg. Само ми се щеше някой да ме "светне" какво значат следните неща :
50 A–on домейна
- 1000 MySQL v.5
- Неограничен брой поддомейни
- Неограничен брой FTP потребители
- SSH достъп
- PHP / Perl / Python
- "Google AdWords™"
:) Може да ползваш Adobe Dreamweaver и да ползваш някой готов темплейт да си направиш сайт
за най добър сайт с минимални познания избора е един - Incomedia WebSite X5! Не ти трябват сложните и професионални дриймуивър, фронтпейдж,джумла и не знам какво още.навремето ги учих и аз.програмата не е скъпа, има много шаблони, лесно се работи с нея, правят се хубави менюта.а страниците на лесно - избираш какво даима на тях - текст, картина, таблица, видео и ги нареждаш едно до друго както искаш.с малко познания това е избора!
2006 е била отдавна, вече нещата са различни и WP ще ти свърши работа
В една друга тема ти написаха, че добре се справяш като "некрофил" да "изравяш" и отговаряш в много стари и забравени с години теми. Няма смисъл от подобни начинания, освен ако не търсиш изкуствен начин да натрупаш някаква бройка мнения.