Пичове искам да направя сайт който, да изглежда добре но познанията ми по HTML са минимални.Бихте ли ми препоръчали програма.![]()
Пичове искам да направя сайт който, да изглежда добре но познанията ми по HTML са минимални.Бихте ли ми препоръчали програма.![]()
Xara Webstyle 4
и аз нямам такива познания но с нея лесно си щракнах едно аматьорско сайтче (Виж го!)При инсталацията му си избираш с коя програма да е съвместим при обработване... и според мен с FrontPage Ще ти е по-лесно, защото предполагам си работил с Word. Трябва да ги качиш тези две програми за да е пълен комплекта за мацане
Успех
друга добра програмка е Web Page Maker V2лесна за работа.. и не е нужно да разбираш.. стига да знаеш English ..другото не е проблем :Super:
Az ti preporychvam Macromedia Dreamwaver MX 8 2004.
А аз ти препоръчвам FrontPage- все едно работиш на Word. А в краен случай и на Word можеш да си направиш сайт...
или друг CMS. Аз ползвам е107 - елементарно за конфигуриране и на мен ми харесва. цъкПървоначално публикувано от Miroslaff
търси CMS в гугъл и си избери нещо
Това е естествено ако имаш свестен хостинг и можеш да пуснеш нещо такова. Иначе ако си правиш HTML!!! страница - notepadили dreamweaver.
absolutno ti preporachvam frontpage.I da ne zabravqme:rock forever![]()
![]()
![]()
CoffeeCup HTML Editor 2006
http://www.coffeecup.com/software/
ThunderSite DeLuxe v3.0
hunderSite DeLuxe - отличная программа, для создания вебсайтов. В ThunderSite DeLuxe много готовых шаблонов каторые вы сможете переделать под свои нужды. ThunderSite DeLuxe приятный, всем понятный интерфейс и создания собственого сайта у вас не заимёт много времени и даже без знания начального HTML вы сможете создать полноценую вебстраницу.
++++++++++++++++++++++++++++
Web Page Maker 2.2
Web Page Maker - удобный визуальный инструмент для создания веб-страниц, позволяет в считанные минуты создавать довольно неплохие странички, и при этом абсолютно не требуется постигать азы html. В программе имеются готовые к использованию шаблоны, а также встроенный upload менеджер. Для создания вэб-страницы "перетяните" в поле создания сайта необходимые объекты, и разместите их, так как вам нужно (классический drag'n'drop). Далее просто сохраните и ваша HTML страничка готова. Если заплатить разработчикам, то можно получить вдобавок много красивых коммерческих шаблонов.
Колега сайта ли си популяризираш или нещо си се объркал, че отговяраш в теми от 2006 година?Първоначално публикувано от delfin13